Έλατο
2 Ιανουαρίου έως 11 Ιανουαρίου
5 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στις μέρες του Έλατου ξεχωρίζουν με την ομορφιά τους, την ψυχρότητά τους και την σαφήνεια. Τέτοιοι άνθρωποι είναι πολύ συντηρητική όσο στις παραδόσεις τόσο και στην ενδυμασία τους και το στυλ. Είναι απαιτητικοί και ιδιότροποι. Απαιτούν μόνο το καλύτερο για τον εαυτό τους. Για αυτό η φιλία μαζί τους δεν είναι εύκολη.

Συχνά αισθάνονται μόνοι, έχουν πολλούς γνωστούς αλλά συνήθως ούτε έναν πραγματικό φίλο. Δεν επιδεικνύουν τη φιλικότητα τους και δεν προσπαθούν να γοητεύσουν γιατί είναι αρκετά υπερήφανοι. Στον έρωτα είναι απαιτητικοί και ασυμβίβαστοι, για αυτό σπάνια είναι πραγματικά χαρούμενοι.

Είναι ασυνήθιστα έξυπνοι και εξαιρετικά συναισθηματικοί. Ξέρουν τι είναι το πραγματικό πάθος και αφήνονται σε αυτό, ξεχνώντας για τον υπόλοιπο κόσμο. Όμως η αλήθεια είναι ότι μόλις το πάθος καταλαγιάσει λίγο, θυμούνται και πάλι την δουλειά στην οποία είναι πλήρως αφιερωμένοι.

Στη ζωή τους δεν επιδιώκουν ποτέ τις εύκολες λύσεις. Η σκέψη και διεξοδική ανάλυση τον εξελίξεων, διαχρονικά τους γίνεται συνήθεια, αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους.

Μπορείτε πάντα να βασιστείτε πάνω τους, θα κρατήσουν τον λόγο τους με κάθε κόστος. Ποτέ δεν χάνουν την υπομονή, την ελπίδα και την πίστη τους για ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.