Ζώδιο Αιγόκερως
Ζώδιο Αιγόκερως Αιγόκερως - Άντρας Αιγόκερως - Γυναίκα
23 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου

Οι Αιγόκεροι έχουν μεγάλη υπομονή και επιμονή προκειμένου να πετύχουν καλά αποτελέσματα σε ότι κάνουν. Είναι περήφανοι για την εξυπνάδα τους και προσπαθούν πολύ να αναπτύξουν περισσότερο τις πνευματικές τους ικανότητες. Είναι από αυτούς που έχουν την διάθεση να μαθαίνουν καινούργια πράγματα όλη τους τη ζωή.

Κάτω από ήσυχη και ισορροπημένη συμπεριφορά των Αιγόκερων, συχνά κρύβεται μεγάλη επιθυμία για ηγεσία και εξουσία, τα οποία όμως οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να ελέγξουν.

Άνδρες Αιγόκεροι ξεχωρίζουν λόγο ισχυρού χαρακτήρα τους. Τους αρέσει να τους παινεύουν και να αναγνωρίζουν την αξία τους. Στην νεαρή ηλικία αφουγκράζονται της συμβουλές των μεγαλύτερων τους ενώ σε μεγαλύτερη ηλικία αποκτούν ξαφνικά σχεδόν εφηβική συμπεριφορά και περίπου την ίδια εποχή ανακαλύπτουν και των ρομαντισμό.

Γυναίκες Αιγόκεροι ακόμη και να φθάσουν στην κορυφή της καριέρας τους περισσότερο εκτιμούν την οικογένεια τους. Ο μεγάλος μισθός και η σημαντική επαγγελματική θέση δεν μπορούν να ικανοποιήσουν αυτήν την γυναίκα αν δεν έχει και αγαπημένο σύζυγο και οικογενειακή ζεστασιά.