Ζώδιο Αιγόκερως Αιγόκερως - Άντρας Αιγόκερως - Γυναίκα

Κοριτσάκι που ενοχλεί τους μεγάλους, κορίτσι με μεγάλες επιτυχίες κι αν δεν είναι τέλεια από την άποψη της εμφάνισης. Πάνω της μαντεύει κανείς μια παράξενη σύγκριση ανάμεσα στην άκρα διαθεσιμότητα και τη διαδικασία της ωρίμανσης της. Οι νέοι και οι άντρες που την πλησιάζουν νιώθουν αυτή την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας της, φοβερά ενδιαφέρουσα και επιθετική.

Δεν είναι παράξενο αν αυτή η κοπέλα πλησιαστεί πολύ μικρή από εμπόρους του σεξ που μαντεύουν πάνω της την επιθυμία.

Έχει ανάγκη από στοργή, πράγμα που δεν της έχει δώσει συνήθως η οικογενειακή της ζωή, γεμάτη φιλοδοξίες, και ακραία στις κρίσεις της η νεαρή Αιγόκερως υποκύπτει εύκολα σ,οποίον της μιλήσει για έρωτα. Παίρνει για έρωτα το σεξ και το γεγονός ότι πλημμυρίζει από επιθυμίες και ορέξεις την οδηγεί σε υποχωρήσεις. Δεν αποτελεί δύσκολη λεία, γιατί πάνω απ,όλα θέλει να τη θαυμάζουν, να την αγαπούν, υποφέρει αν νιώσει πως έρχεται δεύτερη, θέλει να είναι παντού και πάντα πρώτη, ακόμη και σαν αντικείμενο επιθυμίας.

Κατηγορείται συχνά για νυμφομανία η κι άλλα χειρότερα από φίλες, στενούς συγγενείς, απ,όλους εκείνους που γενικά τη ζηλεύουν. Και τη ζηλεύουν γιατί έλκει τους αρσενικούς.

Είναι όπως όλα τα ζώδια που ανήκουν στη γη, όπως ο Ταύρος, όπως η Παρθένος, γεμάτη προβλήματα έντονου αισθησιασμού, διαθέσιμη πάντα σε ομοφυλοφιλικές εμπειρίες, σε ομαδικούς έρωτες. Η φαντασία της βρίσκει πάντα το έδαφος να δράσει, να συγκινηθεί και να την οδηγήσει στον οργασμό. Ο οργασμός είναι ένας στόχος που θέλει να φτάσει, και από νέα τα καταφέρνει ακριβώς εξαιτίας αυτής της αμφίπλευρης, αμφισεξουαλικής της γοητείας. Με τα χρόνια η λίμπιντο της αναζητά άλλους δρόμους, τη φιλοδοξία, την εξουσία πάνω στον αρσενικό. Το να μεταβάλει έναν μέτριο άντρα σε σημαντικό πρόσωπο είναι γι,αυτήν μεγάλη συγκίνηση. Κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. Είναι μεγάλη βοήθεια για έναν άντρα αδύναμο, παρόλο που η τιμή που πληρώνει αυτός είναι η αποδοχή μιας σειράς από απιστίες που δύσκολα εκείνη καταφέρνει να του κρύψει.

Κι αυτή όπως κι ο άντρας Αιγόκερως δεν αγαπάει τα κουτσομπολιά, δε θέλει να την μπερδεύουν, άλλα κάνει τα πάντα για να μάθει ένας άντρας ότι της αρέσει.

Φοβερή αντίπαλος, κάνει τις άλλες γυναίκες να την τρέμουν για την ανοιχτή της διάθεση στο ερωτικό παιχνίδι, γιατί δε δυσκολεύεται να διαλέξει. Γι,αυτήν ο αρσενικός μετράει σαν αρσενικός, και δεν την ενδιαφέρει το καλό και το κακό.

Τα χρόνια περνούν κι εκείνη διατηρείται εκπληκτικά νέα, κι ο άντρας που έχει χρησιμοποιήσει για τα λεφτά του (είναι πολύ καλή στα ζευγαρώματα του στυλ απόλαυση-χρήμα) δεν της αρκεί πλέον. Η ώριμη Αιγόκερως διαλέγει σίγουρα έναν νεότερο που καταφέρνει να της προκαλεί εκείνους τους οργασμούς που είναι απαραίτητοι για την ψυχοφυσική της ισορροπία ακόμη κι όταν θα,χει πιάσει τα εβδομήντα.

Το χρήμα που τόσα χρόνια έπαιρνε η ίδια με ευκολία από τον αρσενικό που είχε ελκύσει με το άρωμα της παίρνει τώρα την αντίθετη κατεύθυνση και καταλήγει στις τσέπες του νεαρού εραστή.

Πολύ συχνά η Αιγόκερως μένει αδέκαρη εξαιτίας ενός άντρα, άλλα ωστόσο ευτυχισμένη, με τις αισθήσεις γεμάτες από έρωτα.