Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος Υδροχόος - Άντρας Υδροχόος - Γυναικα
21 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουάριου

Άνθρωποι γεννημένοι κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι αρκετά ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Μπορεί να περιβάλλονται από γνωστούς αλλά σπανίως έχουν κοντινούς φίλους, τους οποίους μπορούν να εμπιστευτούν. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Υδροχόοι σαν μαγνήτης τραβούν κοντά τους ανισόρροπους ανθρώπους.

Γενικά οι Υδροχόοι είναι αρκετά φιλικοί, καμιά φορά και με μικρή δόση υπερβολής. Είναι άνθρωποι που σπάνια αλλάζουν την γνώμη τους αλλά συχνά υποχωρούν στα παρακάλια. Φυσικά δεν πρέπει να το παρακάνει κανείς γιατί ο Υδροχόος, αν θεωρήσει πως αδικείται, οπωσδήποτε θα επιδιώξει την εκδίκηση, ακόμα και αν αυτή θα βλάψει και τον ίδιο.

Τους αρέσει να μαθαίνουν καινούργια πράγματα κάθε κατεύθυνσης και να ασχολούνται με αυτά. Αυτό ακριβώς το στοιχείο τους δυσκολεύει να συγκεντρωθούν σε ένα αντικείμενο με αποτέλεσμα να κάνουν πολλές μικρές δουλείες μαζί οι οποίες ωστόσο ως αποτέλεσμα φαίνονται λιγότερο από μια μεγάλη δουλειά.

Οι άνδρες Υδροχόοι καταφέρνουν, σε συνδυασμό, να βλέπουν τον κόσμο και ρεαλιστικά και ρομαντικά. Οι γυναίκες Υδροχόοι ξεχωρίζουν λόγο εξωτερικής τους εμφάνισης η οποία μπορεί να είναι καμιά φορά αρκετά προκλητική, ωστόσο είναι έξυπνες, προσεκτικές και τους αρέσει να παίρνουν μόνες τις αποφάσεις αγνοώντας τις συμβουλές.