Ζώδιο Υδροχόος Υδροχόος - Άντρας Υδροχόος - Γυναικα

Ο μικρός Υδροχόος έχει το νου γεμάτο όνειρα, ιδεώδη, επινοήσεις. Είναι πολύ έξυπνος, συχνά διαθέτει εξαιρετικό καλλιτεχνικό ταλέντο. Πάντα απασχολημένος με τους φίλους του, αφήνει μικρή ευκαιρία στο σεξ.

Το σεξ τον ενδιαφέρει σαν στοργή, όνειρο για δυο, σχέση που περιέχει μέσα της τη φιλία, άλλα δεν αποτελεί ποτέ κυρίαρχη σκέψη γι,αυτόν. Η αφύπνιση, η πρώτη του εμπειρία δεν έρχεται ποτέ νωρίς. Συντελείται όταν συναντήσει τυχαία κάποια κοπέλα που τον θαυμάζει, που του περιγράφει πως είναι, πως εκείνη τον βλέπει πανέξυπνο, γοητευτικό, ακατανίκητο κι εκείνος που ήξερε πως έχει όλα αυτά τα προτερήματα, τα χαρίσματα, της παραδίνεται.

Του αρέσει το παιχνίδι του έρωτα που δεν φτάνει ως το τέλος. Η σεξουαλική πράξη καθαυτή τον απωθεί, είναι χυδαία. Του αρέσει να τον φυλάνε, να τον χαϊδεύουν. Δίνεται στη γυναίκα που τον καβαλά, θέλει να χάνει χρόνο γλυκά, τρυφερά, δεν του αρέσει να βιάζεται. Δεν μπορεί να δεχτεί την αγάπη μιας οποιασδήποτε γυναίκας, εκείνη πρέπει να είναι πάντα εξαιρετική, έστω κι αν αυτό ισχύει μόνο για τα δικά του μάτια. Η να είναι πανέμορφη η πολύ πλούσια η ακόμη συγγραφέας, μια μεγάλη έστω καλλιτέχνης που είναι αποφασισμένη να ταξιδέψει ολόκληρες νύχτες για να τον δει για ένα λεπτό. Υπ,αυτές τις συνθήκες μπορεί να χάσει ακόμη και χρόνο για να την αγαπήσει τρελά. Πάντοτε όμως υπό τον όρο ότι εκείνη θα κάνει μεγάλες θυσίες.

Ο ερωτάς για κείνων θα είναι τρυφερός, γλυκός, έξυπνος, άλλα δύσκολα θα τελειώνει αν δεν υπάρχουν πολλά προκαταρκτικά. Συνήθως ο Υδροχόος έχει κάτω του μέτριου τα σεξουαλικά του όργανα, πράγμα που τον εμποδίζει να ασκεί εκείνο το είδος βίας που αρέσει σε πολλές γυναίκες. Έτσι, κι απ,αυτή την άποψη, έχει ανάγκη από μια κατάλληλη γυναίκα, σχεδόν επί τούτου φτιαγμένη, που να είναι ψυχολογικά σε θέση να δεχτεί τις αφηρημάδες του, τα ταξίδια του με το νου, το γεγονός ότι δεν έχει ισχυρό χαρακτήρα και δυνατή σπονδυλική στήλη.

Η δύναμη του γίνεται αισθητή όταν θελήσει να ανακτήσει την ελευθερία του. Τότε αγωνίζεται να βρει τη "διάσταση" του που είναι ουσιαστικά σεξουαλικό-ερωτική άλλα γεμάτη πάντοτε από όνειρα, αέρα, δέντρα, σκέψεις. Όμως αυτό το τόσο προσωπικό κλίμα δεν συμβιβάζεται με το ζηλιάρικο, γυναικείο η αντρικό σεξ, που θέλει να κυριαρχεί.

Όποιος θέλει να είναι πραγματικά ελεύθερος δεν μπορεί να εξαρτάται από σεξουαλικές πιέσεις, και το σεξ καθαυτό απωθεί τον Υδροχόο. Το θέλει πάντα σερβιρισμένο με ραφινάτα αρώματα. Γιατί ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα, το κατεξοχήν ζώδιο του αέρα, ένα ζώδιο που πετάει στα σύννεφα.

Σαν σύζυγος ο Υδροχόος μπορεί να είναι πολύ δύσκολος σύντροφος. Ενδιαφέρεται σχετικά μόνο για τα παιδιά γιατί για αυτόν υπάρχει κυρίως ο κόσμος, το σύμπαν, όχι το άτομο, όχι ο σύντροφος και οι απόγονοι.

Ίσως ο άντρας Υδροχόος ωριμάζοντας όλο και περισσότερο και αναζητώντας ολοένα έναν ορισμένο τύπο πνευματικής αληθείας μπορει να επινοεί τη ζωή, να προσελκύεται από το σεξ. Είναι όμως δύσκολο να βρει μια σωστή σύντροφο, εξαίρεση όπως εκείνος τη φαντάζεται.

Ο γερασμένος Υδροχόος μπορει να βρει την πνευματική φίλη που γεμίζει τις κενές του ώρες με ευθυμίες κουβέντες, ψυχολογικές ανακαλύψεις άλλα δεν θα καταφύγει ποτέ στα δροσερά στήθη μιας δεκαοκτάχρονης. Δεν κάνει σίγουρα γι,αυτόν.