Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός Ζυγός - Άντρας Ζυγός - Γυναίκα
24 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί είναι σεμνοί και φιλικοί. Δεν θυμώνουν με το παραμικρό και προσπαθούν να μην πληγώνουν του δικούς τους, τις επιθυμίες των οποίων είναι σε θέση να προβλέπουν λόγο ιδιαίτερα ανεπτυγμένης διαίσθησης. Αξιοσημείωτη είναι η ικανότητα των Ζυγών να προβλέπουν το μέλλον συνδυασμένη με ανάλαφρο και φιλικό χαρακτήρα τους. Φαίνονται τυχεροί και χαρούμενοι, πάντα συζητήσιμοι, ωστόσο η φύση των Ζυγών είναι διαφορετική και ορισμένες φορές μεταμορφώνονται σε πραγματικά τέρατα.

Η σκοτεινή πλευρά των Ζυγών είναι τόσο αντιπαθητική όσο είναι συμπαθητική η καλή πλευρά της προσωπικότητάς τους. Καμιά φορά γίνονται νευρικοί και επιθετικοί, κινδυνεύοντας να χάσουν τους φίλους τους, οι οποίοι τους έχουν συνηθίσει εντελώς διαφορετικά.

Αυτό που χρειάζονται οι Ζυγοί είναι να έχουν εμπιστοσύνη στην διαίσθηση τους, που αν τα καταφέρουν, θα αποφύγουν αρκετά σημαντικά λάθη.

Στους άνδρες Ζυγούς αρέσει να μοιράζουν απλόχερα όσο χρήματα τόσο και συμβουλές, τις οποίες λίγοι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Βλέποντας τα λάθη άλλων οι Ζυγοί δεν παρατηρούν τα αντίστοιχα δικά τους και πολλές φορές μπορεί να φανούν υπερβολικά αυτάρεσκοι.

Γυναίκες Ζυγοί παρ όλη την γοητεία τους, κατέχουν μερικά ανδρικά χαρακτηριστικά και το γνωρίζουν πολύ καλά. Πίσω από την γοητεία και εύκολο χαρακτήρα γυναικάς Ζυγού σχεδόν πάντα κρύβεται σκληρότητα και σοβαρότητα αν και προσπαθούν να μην το δείχνουν, για αυτό φαίνονται συζητήσιμες και ευχάριστες.