Ζώδιο Ζυγός Ζυγός - Άντρας Ζυγός - Γυναίκα

Όμορφη σαν κοριτσάκι, εξαιρετικά ελκυστική σαν έφηβος, η Ζυγός δεν έχει προβλήματα, όλοι είναι ερωτευμένοι μαζί της, κατά κάποιο τρόπο.

Ωστόσο κι η ίδια, όπως άλλωστε ο άντρας του ζωδίου, είναι πολύ δύσκολη μ,αυτή την αγάπη για τον εαυτό της και την αποστροφή σ,ότι νομίζει χυδαίο. Ο πρώτος έρωτας, μπορεί και συνήθως είναι σχεδόν δύσκολος για τη Ζυγό, γιατί κουβαλάει μια φόρτιση δεμένη μοιραία σε φυσιολογικές συνθήκες που η γυναίκα Ζυγός δεν δέχεται κι απ,την οποία βγαίνει γεμάτη απόγνωση σαν τον παλαιστή που έχει φάει ξύλο.

Το τραύμα της αυτό είναι πολύ επίπονο και δύσκολα ξεπερνιέται γιατί η Ζυγός θα ήθελε να ζει ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και γιασεμιά.

Αν ο άντρας που πρώτος την κατακτήσει είναι ο μελλοντικός της σύζυγος, τότε όλα πάνε καλά. Τον σέβεται, νιώθει καλά με το γάμο, το ότι είναι τακτοποιημένη την καθησυχάζει, κι έτσι είναι πρόθυμη να δεχτεί και την αρσενική ισχύ, γιατί ο σύζυγος είναι για τη Ζυγό αν όχι ο υπεράνθρωπος, τουλάχιστον στην αρχή εκείνος απ,τον οποίο μπορεί να έχει ο,τι επιθυμεί όπως λόγου χάρη αξιοπρέπεια, παιδιά, σπίτι και ηρεμία, που της την παρέχει το γεγονός ότι νιώθει προστατευμένη.

Αντίθετα, η σεξουαλική ζωή της όχι πια νέας Ζυγού που θέλει να κατακτηθεί, που αναζητά εκείνη την προστασία που δίνει η σεξουαλική σχέση σε πιο ώριμη ηλικία είναι σκέτη καταστροφή.

Γύρω στα τριάντα η ανύπαντρη ζυγός αρχίζει να επιλεγεί, πέφτοντας συνεχώς σε χοντρά λάθη, τους συντρόφους για το κρεβάτι. Γεμάτη επιφυλάξεις, διαλέγει τον πιο διαθέσιμο, τον πιο επιθετικό, κι αρχίζει συχνά πολλές ταυτόχρονα σχέσεις, μπερδεμένες και διόλου ικανοποιητικές.

Χωρίς καμιά ηθική δύναμη, υποκύπτει πολλές φορές σε σεξουαλικές επιδόσεις έξω από το φυσιολογικό, στην ομοφυλοφιλία, τους ομαδικούς έρωτες και τα ναρκωτικά.

Κατόπιν ωριμάζει, ακόμη όμορφη (είναι πάντα), προικισμένη με γοητεία, θέλει τα νιάτα, τα σεξουαλικά εκείνα νιάτα που δεν είχε ποτέ, και τότε ψάχνει τον νεαρό στον οποίο το ώριμο φρούτο δεν κακοφαίνεται διόλου.

Όμως μέσα από τη σχέση αυτή σιγά σιγά αποδεικνύεται η κούραση της, οι ιδιορρυθμίες της, και τότε εκείνος την εγκαταλείπει.

Η Ζυγός θα συνεχίσει σ,αυτό το γαϊτανάκι, αφιερώνοντας κάμποσα χρόνια από τη ζωή της σε αγκαλιές που γρήγορα αλλάζουν, σε περιβάλλοντα που δεν την ικανοποιούν, αυτήν που αναζητά έρωτα, κατανόηση, γλυκύτητα.

Μπορεί να επιδοθεί στην αυτοϊκανοποίηση ακόμη και σε προχωρημένη ηλικία, έτσι καθώς είναι στερημένη από την απόλαυση. Τότε παραπονιέται μόνο που δεν έκανε παιδιά, σπίτι, που δεν απόκτησε σύζυγο.

Ευτυχισμένη, σ,αυτά τα πλαίσια, μπορεί να θεωρηθεί μόνο η παντρεμένη Ζυγός, μ,ένα σύζυγο που έχει ένα σεξουαλικό ρυθμό έστω και μια μόνο φορά το μήνα. Γι,αυτήν το αλάτι στην καθημερινή συζυγική ζωή είναι κάποια απιστία πότε πότε.

Η απιστία αποτελεί τη μεγάλη σεξουαλική πηγή της Ζυγού που έχει ανάγκη από ερεθίσματα. Την κάνει πιο ευαίσθητη σεξουαλικά, κι ο οργασμός που βιώνει στο ξενοδοχείο η τον καναπέ έχει ιδιαίτερη ένταση. Ωστόσο, νιώθει πάντα την ανάγκη να βρίσκεται στα σύννεφα του ρομαντισμού παράλληλα με τον κίνδυνο και την απόλαυση του απαγορευμένου.