Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος Παρθένος - Άντρας Παρθένος - Γυναίκα
24 Αυγούστου έως 23 Σεπτεμβρίου

Με την πρώτη ματιά οι Παρθένοι μπορεί να μας φανούν αρκετά προβληματισμένοι με την καθημερινότητα αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλά οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι αρκετά παρατηρητικοί και συχνά επισημαίνουν τις αρκετές ατέλειες του κόσμου μας ειδικά σε θέματα όπου έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν τα πράγματα. Οι Παρθένοι έχουν την επιμονή να καλυτερέψουν τον πλανήτη μας και αν δεν τα καταφέρουν με τον πλανήτη, τουλάχιστον τον χώρο που τους ανήκει.

Αρκετά θέματα οι Παρθένοι βλέπουν από την δική τους οπτική γωνία και δεν θα μπουν στην διαδικασία να την υποστηρίξουν όταν πρόκειται για έναν ευφυή αντίπαλο ή έναν ανόητο.

Οι περισσότεροι Παρθένοι είναι ελκυστικοί εξωτερικά και θα μπορούσαν να είναι ακαταμάχητοι αλλά προτιμούν να βρίσκονται στη σκιά και να μην τραβούν την προσοχή του κόσμου και για αυτό πολλές φορές ο κόσμος τους υποτιμά, ειδικά αυτοί που τους γνωρίζουν ελάχιστα.

Προσπαθούν να μην υποχρεώνονται απέναντι σε κανέναν και να ξοδεύουν με μέτρο τα χρήματά τους.

Παρθένοι άνδρες κατέχουν ισχυρή εσωτερική δύναμη, ωστόσο αισθάνονται υποτακτικοί στη μοίρα και σπάνια υπερβαίνουν τα όρια στις κινήσεις τους. Έχουν εξαιρετική μνήμη και σε αντίθεση με άνδρες άλλων ζωδίων δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Γυναίκες Παρθένοι συνήθως είναι σεμνές και ντροπαλές. Υπάρχουν γυναίκες αυτού του ζωδίου με αρκετά δύσκολο χαρακτήρα, όμως με καθαρό μυαλό, εξαιρετικό γούστο και μεγάλο πάθος.