Ζώδιο Παρθένος Παρθένος - Άντρας Παρθένος - Γυναίκα

Πολλά παιδιά αυτού του ζωδίου νιώθουν από μικρά μια περίεργη αποστροφή για το σεξ.

Ίσως γιατί πίσω από την κλειστή πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών τους οι στεναγμοί κι οι θόρυβοι τους φάνηκαν κάτι το τρομακτικό. Στα μάτια τους το σεξ είναι κάτι το βρόμικο που δεν πρέπει να μολύνει το σπίτι, τους γονείς. Όταν διαβάζουν βιβλία, και το κάνουν με ζήλο από μικροί, αποφεύγουν τα μυθιστορήματα με ερωτικές και σεξουαλικές σκηνές.

Ο έφηβος Παρθένος αναπτύσσει μια υποκριτική διάθεση και επιλεγεί με μεγάλη φροντίδα και κάποιο σνομπισμό την πρώτη του κοπέλα.

Έχει την τάση να κάνει σχέσεις με όχι πια πολύ νέες γυναίκες γιατί είναι πιο βολικό και λιγότερο κουραστικό. Έχει το φόβο των αφροδίσιων νοσημάτων και παίρνει πάντοτε τις αναγκαίες προφυλάξεις όταν πλησιάζει μια γυναίκα.

Η υγιής ζωή του, η τόσο φροντισμένη επιλογή της ερωτικής συντρόφου, ακόμη κι οι μακριές περίοδοι αποχής κάνουν τον Παρθένο να δίνει πολλά και να είναι καλός εραστής όταν πλαγιάσει με μια γυναίκα.

Αυτή του η ικανότητα και η αντοχή και διάρκεια κατά τη σεξουαλική πράξη κάνουν πολλές γυναίκες να τον βρίσκουν ακαταμάχητο και να προσκολλώνται πάνω σ,αυτό τον τρυφερό άντρα που ξέρει να προσφέρει γλυκιές άλλα και δυνατές συγκινήσεις.

Τίποτα δεν ενοχλεί περισσότερο σ,αυτό το σαδομαζοχιστικό ζώδιο από την συναισθηματική εγκατάλειψη της συντρόφου. Ο Παρθένος κρύβει μέσα του μια σκληρότητα. Εγκαταλείπει τη γυναίκα που του δίνεται μετά από ορισμένη περίοδο, κι ακολουθεί σαν σκύλος τη γυναίκα που τον αρνείται είτε γιατί αγαπάει κάποιον άλλα είτε γιατί τον βρίσκει ανιαρό η ακόμη γιατί δεν ανέχεται τη μυστηριώδη απουσία του κατά τις ερωτικές στιγμές. Απουσία καθαρά ψυχολογική βέβαια γιατί σωματικά έχει πάντα καλή παρουσία.

Με τα χρόνια γίνεται πιο δύσκολος και δύσπιστος, θέλει τη γυναίκα να τον φροντίζει πολύ, να είναι έξυπνη, γιατί ο ίδιος είναι διανοούμενος, άλλα όντας επισης αυτάρκης δεν τον πειράζει να ζει μόνος, να μείνει εργάτης.

Απορρίπτοντας κάθε εξωτερική εκδήλωση στοργής είναι παρ όλα αυτά καλός σύζυγος όταν βρει τη σωστή γυναίκα, πράγμα όμως αρκετά δύσκολο. Προσφέροντας λίγη ψυχολογική αφοσίωση προσφέρει ταυτόχρονα μια καλή φόρτιση νυχτερινής γυμναστικής και οι γυναίκες γενικά τον εκτιμούν σαν σύζυγο για τις επιδόσεις του.

Τον εκτιμούν όμως και για την ικανότητα του να κάνει λεφτά, να είναι πετυχημένος στη δουλειά του, να ξέρει να εκτιμάει την οικογενειακή αξιοπρέπεια που δεν πρέπει να θίγεται ποτέ.

Με τον καιρό ο Παρθένος μπορεί να χάσει την αφοσίωση της γυναίκας του και των παιδιών του, τα οποία όμως σε κάποιο μακρινό αύριο μπορεί να επανεξετάσουν το ζήτημα και ν,αγαπήσουν ξανά αυτόν τον παράξενο άλλα έξυπνο κι ενδιαφέροντα πατέρα παρά την υπερκριτικη του διάθεση και την επιλεκτικότητα που κατάφερε να απομακρύνει φίλους και συγγενείς. Η συνήθεια στην κριτική κάνει τον Παρθένο αυτοκριτικο επίσης και προσεκτικό, συνετό, επιφυλακτικό απέναντι στη γελοιότητα.

Ο Παρθένος της τρίτης ηλικίας δεν είναι βέβαια από κείνους που κυνηγούν τα κοριτσόπουλα. Είναι διανοούμενος, εκτός κι αν πάσχει από αρτηριοσκλήρωση η άλλες αρρώστιες. Τότε όμως ξεπετάγονται όλες οι σεξουαλικές τάσεις που τόσα χρόνια κρατούσε κρυμμένες, που κατάφερνε να ελέγχει.

Κάποιος ηλικιωμένος σάτυρος που περιμένει στα ζαχαροπλαστεία η στο πεζοδρόμιο τα κορίτσια που δείχνουν στον άνεμο τα μπούτια τους μπορει να είναι ένας ανιαρός άλλα κατά βάθος αθώος Παρθένος.