Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων Λέων - Άντρας Λέων - Γυναίκα
24 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου

Οι Λέοντες ξεχωρίζουν λόγο δύναμης και τεράστιας φιλοδοξίας. Η φιλοδοξία να φτάσουν στην κορυφή ακολουθεί τους Λέοντες σε όλα και για μια ζωή. Όμως οι Λέοντες προτιμούν τα να τους τα φέρει η μοίρα πάρα να πολεμήσουν για αυτά. Και όταν επιτελούς η τύχη χτυπάει την πόρτα τους, αυτοί το εκλαμβάνουν ως αναμενόμενο.

Οι Λέοντες συνήθως έχουν μεγάλο κύκλο γνωστών. Ωστόσο είναι λίγοι οι γνωστοί στους οποίους οι Λέοντες τρέφουν πραγματικά συμπάθεια. Συνήθως κάνουν παρέα με ανθρώπους χρησίμους στην κοινωνία, αγνοώντας ώμος τα προσωπικά χαρίσματα αυτόν των ανθρώπων. Καμιά φορά και οι ίδιοι μετανιώνουν για τις παρέες που κάνουν αλλά παρ όλα αυτά συνεχίζουν. Οι Λέοντες δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Οι επιτυχίες είναι προσωπικό τους κατόρθωμα ενώ οι αποτυχίες είναι θέμα μοίρας, λένε οι Λέοντες.

Άνθρωποι γεννημένοι κάτω από αυτό το ζώδιο ως κανόνας εκτιμούν μόνο τα υλικά αγαθά και ως αποτέλεσμα προσπαθούν να τα εξασφαλίσουν για τον εαυτό τους.

Λέοντες άνδρες έχουν ίδια αδυναμία στις γυναίκες και σε νέες ιδέες. Η ματαιοδοξία τους δεν έχει όρια ενώ επιδεινώνεται λόγο ανικανότητας προς έναν υγιή ανταγωνισμό. Ο Λέων επειδή βαριέται να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του, προτιμά να εγκαταλείψει το πεδίο μάχης και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα παιδιά των ανδρών αυτού του ζωδίου, συνήθως μεγαλώνουν χωρίς πάτερα.

Γυναίκες Λέοντες συνήθως έχουν πολλούς θαυμαστές και έχουν τον καθένα από αυτούς καλά φυλαγμένο ως ανάμνηση. Είναι πολύ δραστήριες και τα προλαβαίνουν τα πάντα. Και τις δουλειές του σπιτιού και την καριέρα και την υψηλή θέση στην κοσμική ζωή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι κυρίες γεννημένες κάτω από αυτό το ζώδιο συνήθως γίνονται σύζυγοι πλούσιων ανδρών, όχι λόγο ψυχρής λογικής αλλά επειδή είναι προτιμότερο για αυτές να είναι δίπλα σε έναν πετυχημένο και ευκατάστατο άνδρα παρά με κάποιον που έχει προοπτικές αλλά είναι φτωχός.