Ζώδιο Λέων Λέων - Άντρας Λέων - Γυναίκα

Ωραίος από μικρός, από παιδί κιόλας. Κι αν όχι ωραίος, πάντως προικισμένος με μια εντελώς ιδιαίτερη γοητεία, ο Λέων έχει πλήρη επίγνωση της επιρροής του πάνω στους άλλους και το εκμεταλλεύεται.

Είναι εγωιστής, κυριαρχεί πάνω στους γονείς του, στο σχολείο παίζει ρόλο πρωταγωνιστικό απέναντι στα κορίτσια και στα άλλα αγόρια. Χωρίς να διαθέτει πολύ μεγάλη φυσική αντοχή, μπορούμε να πούμε ότι διαθέτει ηθική δύναμη και αναίδεια.

Αποπλανεί τις συμμαθήτριες του παρά τα δεκατρία τους μόνο χρόνια κι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να απαλλαγεί απ,τους μπελάδες παρότι είναι ακόμη παιδί.

Οι σεξουαλικές του εμπειρίες είναι πολύ πρώιμες και τις ζει με μεγάλη περιέργεια. Ο εγωκεντρισμός του αφήνει πάντα μια γεύση πικρίας στη σύντροφο του.

Φαινομενικά πιστός, στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται ελάχιστα για τους οργασμούς η τη φυσική απόλαυση της κοπέλας που έχει μαζί του, κι από πολύ μικρός τείνει σε μια γρήγορη σεξουαλική σχέση, που δεν ικανοποιεί τη σύντροφο του. Όμως ο ίδιος μένει ευχαριστημένος με την ιδέα πως πέτυχε μια εξαιρετική κατάκτηση.

Όλα τα εξαιρετικά άλλωστε του αρέσουν, είναι το βίτσιο του. Καθετί στη ζωή του πρέπει να είναι "διαφορετικό", δεν είναι σαν τους άλλους, οι γυναίκες του δεν είναι σαν τις άλλες για τον απλούστατο λόγο ότι δίνονται σ,αυτόν.

Στη σεξουαλική πράξη βάζει πολύ μυαλό και λίγη καρδιά και το μυαλό του βρίσκεται πάντοτε στην υπηρεσία και την εξυπηρέτηση των δικών του αναγκών. Ο Ναπολέων ήταν Λέων και φαίνεται πως η φυσιολογία και τα σεξουαλικά του όργανα δεν ήταν ενός συνηθισμένου μεγέθους άλλα κάτω απ,αυτό. Αυτό εξηγεί κατά κάποιο τρόπο μερικές αποτυχίες του και την ελάχιστη τύχη που είχε με τις γυναίκες. Φυσικά εδώ πρόκειται για "ιστορία" και μπορεί να είναι λιγότερο η περισσότερο αυθεντική.

Άλλα είναι γεγονός βεβαιωμένο στατιστικά πως λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για τα σεξουαλικά χαρίσματα του Λέοντα.

Οπωσδήποτε υπάρχουν οι εξαιρέσεις, και σίγουρα ένας νεαρός Λέων της Γκάνα θα είναι περισσότερο προικισμένος μ,αυτήν την έννοια από έναν του Εδιμβούργου λόγου χάρη, παρόλο που κι οι δυο ανήκουν στο ίδιο ζώδιο.

Το σεξουαλικό ερέθισμα γίνεται εντονότερο όταν ένας νεαρός Λέων συναντήσει μια γυναίκα σημαντική που κινείται στο φως της εξέγερσης, μια γυναίκα που του προσφέρει το φως της, που του δίνει αξία. Οι γάμοι δεν πετυχαίνουν εξαιτίας της μικρής σεξουαλικής ορμής του Λέοντα κι ακόμη γιατί δεν σέβεται την προσωπικότητα του διπλανού του και τείνει να την υπερκαλύψει, σπρωγμένος πάντοτε από ένα περίεργο πλέγμα.

Ο Λέων ωθείται πάντοτε από φιλοδοξίες και επιθυμίες κυριαρχίας και καταφέρνει να πετύχει κατακτήσεις που αρχικά φαίνονται υπέροχες. Ολ,αυτά γιατί ξέρει να καμουφλάρει την περιορισμένη ορμονική του δραστηριότητα. Στη συνέχεια όμως οι διάφοροι έρωτες χάνουν την ένταση τους. Ο ίδιος χρειάζεται πάντοτε κάτι καινούριο για να τον ερεθίσει και κατόπιν μεταθέτει τη λίμπιντο του σε διάφορες κατευθύνσεις, δουλειάς, τέχνης και αυτοεπιβεβαίωσης.

Αυτή η αυτοεπιβεβαίωση που αναζητά και στη γυναίκα άλλα που βρίσκει τελικά στη δουλειά η καλύτερα στην καριέρα, θέλει πάντα να είναι στεφανωμένη από δάφνες. Ο νεαρός Λέων σώζεται γιατί είναι γενναιόδωρος και ξέρει να κάνει να του συγχωρούνται οι ήττες του στο κρεβάτι. Αντίθετα, όσο περνούν τα χρόνια τόσο και πιο συγκρατημένος και τσιγκούνης γίνεται.

Η ματαιοδοξία που από νεαρό των ωθεί να δρα με κάποιο τρόπο τον συμβουλεύει τώρα να αναζητά νεαρές κοπέλες, όλες δικές του κι όλες χωρίς φραγμό, κι έτσι βλέπουμε να δημιουργούνται περίεργα ζευγαρώματα ανάμεσα σε ηλικιωμένους Λέοντες και νεαρές αριβίστριες που σκέφτονται να κάνουν καριέρα πηγαίνοντας στο κρεβάτι με τον καθηγητή, τον ποιητή, το μουσικό. Όμως στο τέλος εγκαταλείπουν τον Λέοντα στην τύχη του, όταν καταλαβαίνουν πως εκείνος τα θέλει όλα απ,αυτές.

Ο ηλικιωμένος Λέων, πληγωμένος απ,αυτή την κατάσταση, μπορεί να τελειώσει την ερωτικό - συναισθηματική του ζωή με μια γυναικά πολύ πιο απλή απ,αυτόν, ίσως κι άσκημη, που φροντίζει τις πληγές της ψυχής και του κορμιού του.

Ο εγωισμός του Λέοντα, που τόσο ανοιχτά έχει εκφραστεί και βιωθεί απ,αυτό το ιδιαίτερο ζώδιο, βρίσκει ακριβώς σε μεγάλη ηλικία εκείνο το είδος άνεσης, που τόσο χρειάζεται στη ματαιοδοξία του, απέναντι στις γυναίκες που βλέπουν στο πρόσωπο του την παραγνωρισμένη μεγαλοφυΐα και είναι διατεθειμένες για μικρά ερωτικά παιχνίδια, με φιλιά, χάδια και αυτοϊκανοποιήσεις, κάνοντας έτσι ευχάριστη μια περίοδο που ανήκει στις πιο ήρεμες της ζωής του Λέοντα.