Ζώδιο Λέων Λέων - Άντρας Λέων - Γυναίκα

Όμορφη και η γυναίκα η κορίτσι Λέων. Όμως βαραίνει πάνω της κάποιο οικογενειακό δράμα η μπερδεμένες οικογενειακές ιστορίες.

Γονείς που πεθαίνουν νωρίς η που την εγκαταλείπουν στην ψυχολογική μοναξιά κατά την παιδική ηλικία και την εφηβεία την ωθούν να αναζητήσει τον έρωτα, το πάθος.

Τότε είναι η στιγμή που την εκμεταλλεύεται όποιος καταλάβει αυτή της τη δίψα για αγάπη.

Είναι δύσκολο σε μια γυναίκα Λέοντα να μείνει παρθένα μετά τα δεκαπέντε της, άλλα μπορεί και να γίνει ευτυχισμένη αν βρει αμέσως τον άνθρωπο της, όπως θα λέγαμε, το μεγάλο έρωτα.

Είναι πιστή, μονογαμική όσο η σεξουαλική αρμονία είναι τέλεια, τείνει στο φυσιολογικό. Δεν αγαπά τα ερωτικά παιχνίδια, ίσως γιατί διαθέτει λιγοστή φαντασία, όχι μόνο στον έρωτα άλλα και στη ζωή. Αγαπάει τα φυσιολογικά πράγματα, την κοινωνική ζωή που της δίνει τη δυνατότητα να είναι η βασίλισσα της γιορτής, όλα μέσα σ,ένα ντεκόρ αξιοπρέπειας και πλούτου.

Η έφηβος Λέων που παντρεύεται τον άνθρωπο απ,τον οποίο προσελκύεται και που της κάνει ενδιαφέρουσες τις νύχτες με νυχτερινές επιδόσεις, κατά τις οποίες έχει να επιδείξει σημαντικές ικανότητες, θα του παρέχει την ανεπιφύλακτη αφοσίωση της, θα του παρέχει πάντοτε τα πρωτεία απέναντι στα παιδιά τους, απ,τα οποία η γυναίκα Λέων θα κρατιέται είναι η αλήθεια σε κάποια απόσταση.

Αν όμως ο άντρας της δεν γεμίζει τη νύχτα με σεξουαλικές διαθέσεις εκείνη θα σκεφτεί αμέσως ότι κάπου αλλού χαρίζει την προσοχή του.

Ομοφυλοφιλικοί έρωτες, ομαδικοί έρωτες - θέλει να τα δοκιμάσει όλα, άλλα ακόμη κι όταν συμμετέχει ολοκληρωμένα αναζητά πάντα τον άντρα, το μοναδικό, ρωμαλέο, αρσενικό, ολοκληρωτικά για τον οποίο είναι διατεθειμένη να κάνει οποιαδήποτε θυσία. Η θυσία είναι η αρετή και το ελάττωμα της, μια μαζοχιστική αντιμετώπιση του σεξ, η ανάγκη να κατέχεται, να κυριαρχείται δεν την εγκαταλείπει ποτέ, ακόμη και μετά από μια πρώιμη εμμηνόπαυση.

Η γυναίκα Λέων με το νεαρό στο πλάι της, λίγο παθητική άλλα πάντοτε αξιοπρεπής, που τον περνάει καμιά εικοσαριά χρόνια, μπορεί τελικά να αποδεχτεί ότι αποτελούν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, κι εκείνη έχει μάθει να δίνει γιατί παίρνει πολλαπλά στις μακριές νύχτες της αϋπνίας.

Οι ορμόνες της φορτίζονται με καινούριες ενέργειες και η τρίτη ηλικία μπορεί να αποδειχτεί η αληθινή νεότητα για πολλές γυναίκες αυτού του ζωδίου που διοχετεύουν τη μητρική τους διάθεση στον νεαρό η νεαρότατο σύντροφο τους μ,ένα τρόπο τόσο φυσικό μια και δεν του ζητούν παρά να τις κατακτήσει και του προσφέρουν τα πάντα.