Ζώδιο Παρθένος Παρθένος - Άντρας Παρθένος - Γυναίκα

Δύσκολο κορίτσι, νευρικό και πάντοτε πολύ προσεκτικό όσον αφορά τις διάφορες περιέργειες γύρω από το σεξ, αντίθετα από ότι το αρσενικό Παρθένο.

Θέλει να ξέρει τα πάντα άλλα είναι ντροπαλή, καταπιεσμένη από τις προκαταλήψεις των γονιών της και διόλου εύκολη σε εύκολες περιπέτειες.

Μερικές φορές, αν ζει σε περιβάλλον μαζί με άλλα κορίτσια, όπως μπορεί να είναι ένα κολέγιο, εκδηλώνονται πρώιμα σ,αυτήν τάσεις ομοφυλοφιλικές που άλλοτε μένουν ναρκωμένες για καιρό σε κορίτσια αυτού του ζωδίου.

Η πρώτη της σχέση δημιουργείτε γενικά αργά, συχνά με το γάμο, γιατί πιστεύει ακόμη στις αξίες εκείνες που της έχει κληροδοτήσει η οικογένεια. Αν δεν παντρευτεί νωρίς μπορεί να γίνει αμφισεξουαλική.

Η υπερβολή είναι το χαρακτηριστικό της, και πρόκειται για ένα ζώδιο που τραβάει τα άκρα - μπορεί να είναι όλο τάξη και καθαριότητα, η βρόμικη και ακατάστατη, πολύ σικ η αδιάφορη απέναντι στο ντύσιμο. Τα ίδια ισχύουν και για το σεξ. Καταβροχθίζει τις σχέσεις με γυναίκες η άντρες. Τείνει σε μια ομοφυλοφιλία βιωμένη με περηφάνια από πολύ νέα, άλλα αυτό δεν αποκλείει και τις Παρθένους που είναι εξαιρετικά επιφυλακτικές, που προτιμούν να μείνουν ανύπαντρες και δεν απαξιώνουν μια μοναχική ζωή. Τις περισσότερες όμως φορές αφήνονται να παρασυρθούν από το κύμα και με μια παντελή έλλειψη ηθικών φραγμών και κανόνων ζωής σκέφτονται ότι η μοναδική δυνατή σχέση μ,έναν άντρα βρίσκεται στο κρεβάτι.

Συνήθως η τύχη τους στον έρωτα δεν είναι σπουδαία, γιατί είναι ζηλιάρες, ανιαρές, χωρίς πολλή φαντασία στη σεξουαλική τους ζωή, άλλα παρόλα αυτά παράδοξα διαθέσιμες σε όλες τις εμπειρίες.

Είναι δύσκολο για αυτές να κρατήσουν τον άντρα που θέλουν, μετά από λίγο καιρό ο δεσμός διακόπτεται και μένουν ξανά μόνες σαν τις μωρές Παρθένους.

Έτσι η μόνη τους πηγή είναι η διανοητική. Έχουν πολλούς φίλους με τους οποίους συζητούν, δηλαδή περισσότερο γκρινιάζουν και παραπονιούνται. Ως ένα ορισμένο σημείο, η ανύπαντρη Παρθένος λύνει μέχρι αργά τα σεξουαλικά της προβλήματα γιατί διατηρείται εκπληκτικά νέα. Ο αμφισεξουαλικός της μπορεί να αυξάνεται σε ένταση και αριθμούς, κι αυτό την κάνει να αισθάνεται νέα έστω κι αν η σεξουαλική πράξη είναι πάντοτε γι,αυτήν ένα είδος αυτοεπιβεβαίωσης, κατανίκησης του φόβου της ότι δεν ξέρει να είναι όσο πρέπει γυναίκα, θηλυκό. Είναι το ανεκπλήρωτο όνειρο που κουβαλάει σε όλη της τη ζωή, ακόμη και στο γάμο της, αν παντρευτεί, ακόμη κι όταν έχει έναν άντρα που καταφέρνει να τον κρατήσει, η παιδιά που τα διαπαιδαγωγεί θαυμάσια.

Το να είναι γυναίκα, γοητευτική, επιθυμητή πάντοτε περισσότερο από τις άλλες, είναι η λανθασμένη και παραμορφωμένη οπτική της ζωής αυτού του ζωδίου, και κάνει τη σεξουαλική του ζωή δύσκολη, κοπιαστική κι ελάχιστη ευχάριστη για τον ερωτικό του σύντροφο.