Ζώδιο Υδροχόος Υδροχόος - Άντρας Υδροχόος - Γυναικα

Η μικρή Υδροχόος ονειρεύεται όπως κι ο αρσενικός έναν καλύτερο κόσμο. Μοιάζει κάπως σαν την Αλίκη στη Χώρα των θαυμαστών κι όταν αντιμετωπίσει το κτήνος που κατεβάζει τα παντελόνια και βγάζει έξω το πέος του, το σοκ είναι πολύ μεγάλο και το τραύμα μπορεί να την παρακολουθεί σ,όλη της τη ζωή.

Αντίθετα, η νεαρή Υδροχόος που την αντιμετωπίζουν με λεπτότητα και καλλιέργεια σαν ροδή, σαν λουλούδι του θερμοκηπίου μπορεί να είναι θαυμάσια, να ανταποκριθεί με θέρμη σε κείνων που της ζητάει σεξ, κρυμμένο καλά πίσω από αγάπη, ξέρει να εξιδανικεύει τον καλά μεταμορφωμένο σε γλυκό λύκο άντρα που την πλησιάζει έστω κι αν είναι ο κακός λύκος. Όμως εκείνη ακόμη κι όταν ανακαλύψει ότι πρόκειται για τον κακό λύκο, ότι την παρέσυρε στην πραγματικότητα ένας πλειμποι είναι πάντα διατεθειμένη να δει τον άντρα που κατέκτησε πρώτος το πολύτιμο κορμί της σαν τον πρίγκηπα του παραμυθιού, ο οποίος φτάνει πάνω στο άσπρο του άλογο και ξυπνάει την ωραία κοιμωμένη.

Το πως την ξυπνάει δεν έχει μεγάλη σημασία γι,αυτήν την αιώνια ονειροπόλα, η οποία όμως μετά τις πρώτες εμπειρίες μπορεί να μετατραπεί αστραπιαία και να γίνει θερμός οπαδός του έρωτα, του σεξ, ενός αντρικού κορμιού. Ο έρωτας είναι ο,τι περισσότερο επιθυμεί. Δεν είναι το σεξ καθαυτό που μετράει γι,αυτήν άλλα η μακριά προετοιμασία.

Ο έρωτας, το να κάνει δηλαδή έρωτα, το σεξ, ανήκουν όμως στη νεανική της περίοδο. Με το πέρασμα των χρόνων χάνει τον ενθουσιασμό και τη διάθεση. Η ζωηρή της ευφυΐα δημιουργεί γύρω της μια ομάδα από πιστούς που καταφέρνουν να υποκαταστήσουν ο,τι δεν θεωρεί πια αξιοπρεπές. Και αξιοπρέπεια για τη γυναίκα Υδροχόο σημαίνει πριν απ,όλα εξυπνάδα.

Πάντα ελεύθερη, μιλάει για τους έρωτες της, χωρίς ψευτοντροπές διηγείται στον άντρα της τις απιστίες της. Δε διστάζει να τον εγκαταλείψει για έναν άντρα που της αρέσει περισσότερο, γιατί δεν είναι γυναίκα που μπορεί να παίζει σε δυο ταμπλό, είναι αντισυμβατική και μισεί την υποκρισία.

Της αρέσουν τα παιδιά, τα νιάτα, κυρίως γιατί αντιπροσωπεύουν το μέλλον, όχι κατ ανάγκη για σεξουαλικούς λόγους. Πάντως συχνά συναντάει κανείς κάποια όχι πια νέα Υδροχόο με νεότερο άντρα που τη θαυμάζει και στο κρεβάτι και που έχει την ηλικία του γιου της.

Γι,αυτήν αυτού του είδους οι σχέσεις έχουν την έννοια της επιστροφής στη νεότητα, εποχή αξέχαστη, περίοδο που της έχει δώσει τη δυνατότητα να ζήσει ως το τέρμα την αρμονία του είναι της με τη φύση, με το σύμπαν, με το σεξ, με τον άντρα. Η λάμψη που αφήνει πάντα το πέρασμα των χρόνων πάνω στα πρόσωπα, τα αντικείμενα, την καρδιά, τα κάνει όλα διαφορετικά. Εκείνη δεν είναι πια η πεταλούδα με τα τόσα χρώματα, η ελευθερία της δεν είναι πια ίδια με της νεότητας, άρα δεν είναι πια τόσο ολοκληρωμένη, και το σεξ δεν έχει πια γεύση ενός κόκκινου και τραγανού μήλου.