Ζώδιο Αιγόκερως Αιγόκερως - Άντρας Αιγόκερως - Γυναίκα

Είναι πιθανό ο μικρός Αιγόκερως να έχει μυστικιστικές κρίσεις και να θέλει να γίνει ιερωμένος, άλλα μπορεί επίσης να καταδιώκεται από παράξενα ερωτικά όνειρα, φαντασιώσεις που πλέκονται γύρω από τη λίμπιντο του. Οι επιθυμίες του διαστρεβλώνονται περίεργα από πολύ μικρός.

Το χλωμό κολεγιόπαιδο που αμερικανοποιείται κανονικά άλλα που έρχεται κιόλας πρώτο στην τάξη μπορεί ν,ανήκει σ,αυτό εδώ το ζώδιο, φοβισμένο από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Κι όμως οι φαντασιώσεις του, τα όνειρα του δεν είναι του εφήβου που σκέφτεται στα παραμύθια και ονειροβατεί. Αυτός από μικρός αποζητάει την επιτυχία, την καριέρα, την κουλτούρα και το σεξ.

Ίσως βέβαια το σεξ που τον συγκινεί είναι κάπως μακάβριο, ιδιόρρυθμο, μπορεί να του συμβεί να φαντάζεται γυναίκες αποκεφαλισμένες, η μεγάλα, άσπρα και γυμνά οπίσθια γεμάτα σκουριασμένα καρφιά.

Η πρώτη του κοπέλα η γυναίκα αν δεν είναι πόρνη θα είναι οπωσδήποτε μια στρουμπουλή λαϊκή κοπέλα με απλές προτιμήσεις, ίσως κάπως κουτή άλλα ατίθαση που δεν τον αφήνει να την υποτάξει ακόμη κι αν εκείνος είναι γιος Εγγλέζου βαρόνου.

Ο Αιγόκερως μολονότι είναι μεσογειακοτατος, έχει ένα επίχρισμα που τον κάνει να φαίνεται σοβαρός και μετρημένος. Πόσα όμως για τον Αιγόκερο είναι μόνο εξωτερικά φαινόμενα και πόσα κρύβει μέσα του...

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ο Αιγόκερως που αποπνέει υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα είναι ένας σάτυρος, με κέρατα μάλιστα, άλλα και με πόδι αλόγου, που αποπνέει θειάφι.

Αρέσει στη γυναίκα γιατί μοιάζει σαν πανεπιστημιακός καθηγητής που στο κρεβάτι μετατρέπεται σε αγωγιάτη. Στα νιάτα του είναι δυνατός και ακούραστος, καλοφτιαγμένος, μάλιστα πολλές φορές υπερβολικά τόσο που οι στενές γυναίκες να υποφέρουν μαζί του. Οι άλλες αντίθετα τον θεωρούν το είδωλό τους. Κι όμως δεν διαθέτει μεγάλη φαντασία, λύνει τα πάντα μηχανικά, μόνο χάρη στην καλή του σωματική φόρμα αναγκάζει τις γυναίκες να τον υπηρετούν, του αρέσουν οι στοματικοί οργασμοί. Του αρέσει η γυναίκα αντικείμενο που τον υπηρετεί, μετά την επαφή πάει οπωσδήποτε να πλυθεί, θέλει άλλαγμα σεντονιών και είναι σαφές πως ένας τέτοιος άντρας δεν μπορεί να τα πάει καλά παρά με γυναίκες μαζοχίστριες. Όμως στο βάθος μαζοχιστής είναι κι ο ίδιος. Αν βρει μια γυναίκα που τον απορρίπτει ερεθίζεται και φτάνει να την καταδιώκει. Αν του κάνει απιστίες, τόσο το καλύτερο. Θέλει να μάθει με χαρτί και με μολυβί πως έγινε, όλες τις λεπτομέρειες, του αρέσουν τα τηλεφωνήματα με σεξουαλικό περιεχόμενο και αμοιβαία αυτοϊκανοποίηση, και φτάνει ακόμα να τηλεφωνάει πολύ μακριά για να υπηρετήσει αυτό του το βίτσιο.

Αυτός ο τόσο σύνθετος άντρας μπορεί να παντρευτεί για λόγους ολότελα παράλογους, με γυναίκες τρομερές η εξαιρετικές. Ο μαζοχισμός του τον μετατρέπει σε θύμα της γυναίκας με την οποία θα έχει σχέσεις σποραδικές. Γιατί ο διάβολος που έχει στο κορμί του δεν μπορεί να βρει ικανοποίηση στο συζυγικό κρεβάτι και τότε γίνεται ο άντρας--φίλος--κι-αδελφός, που ψάχνει έξω απ,το σπίτι ο,τι δεν μπορεί να βρει μέσα.

Αναζητάει γυναίκες ευχάριστες που ζητούν να τον υπηρετούν, να κάνουν ο,τι αυτός επιθυμεί χωρίς διόλου εκείνος να κουράζεται. Με τα χρόνια γίνεται εντελώς διαφορετικός απ,ο τι είναι πραγματικά, πράγμα που χαρακτηρίζει τη σύσταση του ψυχικού του κόσμου.

Αφήνει αιφνιδιαστικά μια γυναίκα από την οποία φοβάται σκάνδαλα και πιστεύει ότι θα τα πει όλα στις φίλες της.

Αγαπάει τα παιδιά του τρυφερά, πολλές φορές υπερβολικά. Στην τρίτη ηλικία επιστρέφει στο σπίτι, μερικές φορές και σεξουαλικά, απλοποιεί τα πράγματα, εκτιμάει επιτέλους μια σύντροφο που είχε τόσο προδώσει.

Δεν είναι σίγουρα ο Αιγόκερως αυτός που τραβιέται με νεαρές υπάρξεις, το πιστεύω του είναι πεσιμιστικό, δεν τρέφει αυταπάτες, και δεν θα χάσει ποτέ το μυαλό του για τη δροσιά ενός νεαρού κορμιού όταν ξέρει ότι ο ίδιος βρίσκεται κοντά στον τάφο.