Φράξος
25 Μαΐου έως 3 Ιουνίου
22 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου

Οι άνθρωποι γεννημένοι αυτές τις μέρες διαφέρουν λόγω αυταρέσκειας και δεν είναι περίεργο διότι όλοι μιλάνε για τις αρετές τους. Ευχάριστη εμφάνιση, δύναμη και ευκινησία τραβούν την προσοχή των άλλων αλλά λίγοι παραμένουν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, θαυμαστές τους. Για να είστε κοντά σε ένα τέτοιο άτομο είναι απαραίτητο να αποδεχτείτε τις απαιτήσεις του και τον εγωκεντρισμό. Σύμφωνα με την άποψη του μόνο ο ίδιος αξίζει προσοχή και φροντίδα, μόνο αυτόν πρέπει να υπακούν.

Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν καλά τι θέλουν από τη ζωή τους και δεν σταματούν αν δεν το αποκτήσουν. Από την άλλη πλευρά, κανείς δεν θα μπορέσει να τους αναγκάσει να κάνουν κάτι που το θεωρούν λάθος. Ο δρόμος τους προς την επιτυχία είναι απλός και σύντομος αλλά κανείς, όσο τολμηρός και αν ήταν, δεν θα μπορούσε να έχει τα ίδια αποτελέσματα με αυτούς.

Είναι μεγάλοι εγωιστές αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τσιγκούνηδες. Μπορεί να μοιραστούν τα πάντα από αυτά που έχουν αλλά δεν θα διατάξουν να πάρουν και το τελευταίο από τους άλλους. Οι ιδιοτροπίες τους και οι επιθυμίες τους τους καθιστούν λιγότερο ευχάριστους ως σύζυγοι αλλά, περιέργως, στον οικογενειακό βίο οι άνθρωποι αυτού του τύπου είναι συνήθως ευτυχισμένοι. Εν μέρει είναι τυχεροί, εν μέρει είναι το γεγονός ότι είναι σχολαστικοί όταν διαλέγουν σύντροφο, εξετάζοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.

Γενικά, σε όλα τα θέματα που αφορούν την συζυγική και την οικογενειακή ζωή αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν σχεδόν ποτέ σφάλματα μη αναστρέψιμα. Στην αγάπη συνήθως παρουσιάζουν τον καλύτερο εαυτό τους. Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα τους είναι η πρωτοτυπία και η ανεπτυγμένη φαντασία.