Κυπαρίσσι
25 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου
26 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

Το Κυπαρίσσι δεν δίνει μεγάλη σημασία στην επιτυχία, φήμη ή χρήματα. Το μόνο πράγμα που εκτιμούν πραγματικά, οι άνθρωποι οι οποίοι γεννήθηκαν αυτές τις μέρες, είναι η ευτυχία. Κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν τα προβλήματα και να μπορέσουν να απολαμβάνουν τη ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ξέρουν να απολαμβάνουν τις μικρές χάρες της ζωής κάνοντας μεγάλες βόλτες, παρέα με τους φίλους, κυνήγι, αθλητισμό. Παρόλο που μπορούν να αντέξουν την ελλείψει κάποιου για να συνομιλήσουν, δεν τους αρέσει η μοναξιά. Είναι πολύ συναισθηματικοί αλλά δεν είναι επιρρεπής στο συναίσθημα και μερικές φορές απότομοι. Ωστόσο, η παρέα με αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ ευχάριστη, ακτινοβολούν χαρά και ηρεμία που τόσο πολύ λείπει στις μέρες μας.

Οι έντονες συζητήσεις δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου. Είναι αδύνατο να τους φανταστεί κανείς σε μια θυελλώδη συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα. Πρώτον, δεν τους αρέσουν οι διαφωνίες και δεύτερον, είναι εντελώς ανεξάρτητοι στις αποφάσεις τους και τείνουν να εμπιστεύονται τη γνώμη κάποιου άλλου. Είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί σας οποιοδήποτε φιλοσοφικό θέμα αλλά τα επιχειρήματά τους θα είναι πάντα αποπροσανατολισμένα και η θέση τους ουδέτερη.

Δεν στερούνται εξυπνάδας αλλά το σημαντικό στη ζωή τους είναι η συγκίνηση. Εμπιστεύονται τη δική τους εκτίμηση για τους ανθρώπους και δεν κρίνουν με βάση των πράξεων, βασίζονται στη διαίσθηση και όχι στη λογική και σχεδόν ποτέ δεν πέφτουν έξω.