Μηλιά
25 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου
23 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στις μέρες της Μηλιάς σπάνια είναι ψηλοί και γεροδεμένοι αλλά το σώμα τους είναι αρμονικό, το βάδισμα ανάλαφρο και η συμπεριφορά γοητευτική. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Τα ενδιαφέροντά τους επικεντρώνονται στην αγάπη και τον γάμο. Όμως και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα στη ζωή δεν τους αφήνουν αδιάφορους.

Ποθούν την αγάπη αλλά σπάνια βρίσκουν την ευτυχία στη ζωή. Πάρα πολλά στη ζωή τους εξαρτώνται από τον σύντροφό τους. Αν είναι σοφός και υπομονετικός η ζωή τους θα είναι ευτυχισμένη, αν είναι σκληρός και εγωιστικός, θα υποφέρουν. Σε μια σχέση συνήθως είναι ειλικρινείς με το σύντροφό τους, αλλά τείνουν να εξαπατούν τον εαυτούς τους. Συχνά παντρεύονται επειδή μπόρεσαν να πείσουν τον εαυτό τους πως ο σύντροφός τους έχει ειλικρινή συναισθήματα.

Είναι εκ φύσεως γενναιόδωροι, με ευκολία χαρίζουν στους ανθρώπους συναισθήματα και υλικά αγαθά και σχεδόν ποτέ δεν νοιάζονται για το δικό τους μέλλον, έχοντας την πεποίθηση ότι όλα τα προβλήματα θα επιλυθούν με την πάροδο του χρόνου. Και όπως είναι αναμενόμενο, η χαρά τους αργότερα μετατρέπεται σε απόγνωση όταν δεν έχουν τίποτα άλλο να δώσουν. Είναι έξυπνοι αλλά δεν το δείχνουν. Αν τους μάθετε καλύτερα, θα εκπλαγείτε με τις γνώσεις που έχουν. Επίσης έχουν άριστη μνήμη και ως εκ τούτου, μόλις γοητευτούν από κάποιο αντικείμενο, γρήγορα γίνονται ειδικοί σε αυτόν τον τομέα. Ψάχνουν πάντοτε την διαφορετικότητα, η μονοτονία τους εξαντλεί.