Σόρβον
1 Απριλίου έως 10 Απριλίου
4 Οκτωβρίου έως 13 Οκτωβρίου

Η ιδιοσυγκρασία και η αρμονική εμφάνιση ανθρώπων που γεννήθηκαν αυτές τις μέρες τους κάνει ευπρόσδεκτους παντού. Αυτοί άνθρωποι είναι πολύ συμπαθητικοί και σχεδόν πάντα με καλή διάθεση την οποία πρόθυμα μοιράζονται με άλλους. Εκτός από την εξαιρετική φιλικότητα έχουν και εκπληκτικό αυτοέλεγχο με αποτέλεσμα να μην κουράζουν κανέναν με τα δικά τους προβλήματα.

Σέβονται τον εαυτό τους και τους άλλους, έχουν καλό γούστο σε όλα. Είναι ανεξάρτητοι και μερικώς εγωκεντρικοί αλλά ποτέ δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να βλάψουν τους άλλους και να θριαμβεύσουν εις βάρος πιο αδύναμων. Ξέρουν πότε να υποχωρήσουν και πότε να επιμείνουν. Εξετάζουν εξονυχιστικά όλες τις ενέργειες και ανησυχούν πολύ όταν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο, αισθάνονται ένοχοι για τα προβλήματα που προκύπτουν.

Παρ όλα τα θετικά στοιχεία, δεν είναι τόσο εύκολοι στην επικοινωνία. Δίπλα τους είναι δύσκολο να χαλαρώσετε, να αφήσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, να αισθανθείτε άνετα. Σας παρακολουθούν πολύ προσεκτικά και καταλαβαίνουν όλες σας τις αδυναμίες. Φανταστείτε ένα πρόσωπο που βλέπει όλες τις ατέλειές σας, δεν κάνει κουβέντα για αυτές αλλά ούτε για μια στιγμή δεν τις ξεχνάει. Με τέτοιους ανθρώπους θα αισθάνεστε σαν σαν να δίνετε εξετάσεις κάθε φορά αλλά πιστέψτε, πιο πιθανό είναι να σας απλώσουν χείρα βοηθείας παρά να σας μειώσουν.

Σίγουρα αναζητούν την ομορφιά και την τελειότητα αλλά δύσκολα θα αποξένωναν ένα άτομο μόνο και μόνο επειδή δεν αποτελεί πρότυπο από κάθε άποψη. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε τέτοιους ανθρώπους. Έχουν εκ φύσεως την τιμιότητα και την αφοσίωση στον χαρακτήρα τους.

Ιδιαίτερα γενναιόδωροι είναι με τους οποίους αγαπούν αλλά περιμένουν την ίδια ανταπόκριση. Απογοητεύονται όταν προδίδονται και ποτέ δεν το συγχωρούν. Δεν προδίδουν τον άνθρωπο τους και δεν πρόκειται να ανεχθούν την προδοσία από τον άνθρωπό τους. Συνήθως έχουν σκοπό στη ζωή αλλά η εφαρμογή του δεν πραγματοποιείται λόγω καθημερινών εργασιών στο σπίτι. Καταναλώνονται πολύ από ανησυχίες για το αύριο και δεν μπορούν να σκεφτούν το απώτερο μέλλον.