Άλογο σύζυγος

Άλογο σύζυγος + Αρουραίος γυναίκα

Αυτός ζητάει σωματική και πνευματική ελευθερία. Αυτή είναι εφευρετική και αφοσιωμένη. Θα είναι ικανοποιημένη να ζει σε μια κλειστή οικογένεια. Αυτός πρέπει διαρκώς να εξερευνά παρθένες θάλασσες. Αγαπάει την περιπέτεια, τις ερωτοτροπίες και τις αλλαγές. Η κυρία Αρουραίου βλέπει τον κύριο Άλογο εγωιστή και αδιάφορο. Αυτός τη βρίσκει πολύ κυριαρχική και διευθυντική.

Άλογο σύζυγος + Βούβαλος γυναίκα

Δεν υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για έναν επιτυχημένο συνδυασμό. Αυτός είναι πολύ πολύπλευρος, υψηλόστοχος και εκδηλωτικός για την οργανωμένη, ξεκαθαρισμένη και αφοσιωμένη κυρία Βούβαλο. Αυτός είναι πάντα αναστατωμένος από ενθουσιασμό και αυτή πολύ ισορροπημένη, για να μπορεί να τον παρακολουθήσει. Αυτός τη βρίσκει αξιοσέβαστη, αλλά ελάχιστα εκδηλωτική και ευέλικτη. Αυτή νιώθει ότι δεν μπορεί να εξαρτάται από αυτόν, εξαιτίας των επιπόλαιων και απρόβλεπτων διαθέσεών του.

Άλογο σύζυγος + Τίγρη γυναίκα

Θα υπάρξει ένα πνεύμα ενότητας ανάμεσα σε αυτά τα δυο Σημεία. Ταιριάζουν για την ίδια γεμάτη ζωντάνια, συγκλονισμό και πάθος αντιμετώπιση της ζωής. Αυτός αιχμαλωτίζεται από τη ζωηρή προσωπικότητά της και αυτή έλκεται από τους εντυπωσιακούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση τρόπους του. Αφού μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία, θα κινούνται γύρω από τους ίδιους στόχους. Μεγάλη συντροφικότητα σε αυτό το γάμο.

Άλογο σύζυγος + Λαγός γυναίκα

Τα δύο μέρη μπορεί να μη συμφωνήσουν σε αυτή τη σχέση, γιατί οι προσωπικότητές τους διαφέρουν εξαιρετικά. Αυτός ενοχλείται από τους επιφυλακτικούς και άψογους τρόπους της. Λυτή μπορεί να είναι τρυφερή, εμπνευσμένη και πολύ προσωπική, αν μπορέσει να τη βεβαιώσει πως είναι ένας πιστός και ικανός προμηθευτής και άνθρωπος του σπιτιού. Αλλά αυτός δε θέλει, με κανένα τρόπο, να έχει αυτήν ή οποιονδήποτε άλλον να αγκιστρώνει τις ελπίδες του πάνω του. Και οι δυο τους θα είναι δυσαρεστημένοι και δυστυχείς.

Άλογο σύζυγος + Δράκος γυναίκα

Μέτρια σε απόδοση σχέση. Αυτός είναι εύστροφος, ενώ εκείνη ενθουσιάζεται συνεχώς με καινούργια και συγκλονιστικά σχέδια. Αν δεν είναι περιορισμένη στο δικό της επάγγελμα, η κυρία Δράκος μπορεί να θελήσει να μεταφέρει τις ιδεαλιστικές της απόψεις και στόχους στο φιλόδοξο, τυχοδιωκτικό και το ίδιο με αυτήν ονειροπόλο σύζυγο της. Και οι δυο θα ζήσουν μια ζωή γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αναζητήσεις, αφού σε κανένα δεν αρέσει η ήρεμη σπιτική ζωή.

Άλογο σύζυγος + Φίδι γυναίκα

Δύσκολος συνδυασμός. Και οι δυο είναι διανοητικά ικανοί και ρεαλιστές. Αλλά ενώ αυτός ζητάει ελευθερία και ποικιλία, αυτή μπορεί να αντιδρά στις αλλαγές και είναι διστακτική στη βιασύνη και τον εγωκεντρικό τρόπο του. Μπορεί να είναι πολύ αποφασιστική, κλειστή και εκλεπτυσμένη για τα δικά του γούστα. Και από την άλλη μεριά η κυρία Φίδι μπορεί να μη βρίσκει τις διαθέσεις του Άλογου αρκετά επίμονες, ώστε να αξίζει να ασχοληθεί με αυτές.

Άλογο σύζυγος + Άλογο γυναίκα

Ομαδική δουλειά και συνεργασία είναι πιθανή, επειδή μπορούν να δουλέψουν στον ίδιο ρυθμό. Θα ήταν καλύτερο αν έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές εποχές, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στη σχέση τους. Και οι δυο χαρακτηρίζονται από πάθος, αλλά είναι και ανεξάρτητοι και ανήσυχοι. Οι πνευματώδεις, ζωντανές, υλιστικές και τυχοδιωκτικές προσωπικότητές τους, μπορεί να κάνουν τη ζωή τους πολύ πυρετώδη.

Άλογο σύζυγος + Πρόβατο γυναίκα

Αυτή, είναι λεπτή, ευαίσθητη και καλόκαρδη. Αυτός εύθυμος και αρκετά πρακτικός, ώστε να γεμίσει χιούμορ και σκοπό τη ζωή της. Αυτός μπορεί να τα πάει εύκολα με την ευγενική κυρία Πρόβατο, που έχει την ικανότητα να παραβλέψει τους εγωισμούς του, αν αυτός τη βοηθήσει να ξεπεράσει τις μελαγχολίες της και τη διδάξει το γρηγορότερο τρόπο να αντιμετωπίζει τα μεγαλοποιημένα προβλήματά της. Ο καθένας τους θα επαινεί τον άλλο, πράγμα που βοηθάει ακόμα περισσότερο τον ευτυχισμένο αυτό γάμο.

Άλογο σύζυγος + Πίθηκος γυναίκα

Και οι δυο είναι προσαρμόσιμοι και έξυπνοι αρκετά, ώστε να πηδήξουν πάνω από τα εμπόδια, που κλείνουν την πρόοδο τους. Οι πολλές τους ομοιότητες όμως, μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες. Γιατί, όπως αυτός είναι πρακτικός και οπορτουνιστής, και αυτή μπορεί να γίνει το ίδιο ασυνείδητη. Δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε μια επίμονη διαμάχη, ποιος από τους δυο θα υποτάξει τον άλλον.

Άλογο σύζυγος - Πετεινός γυναίκα

Προβληματικός, αλλά καμιά φορά εξελίξιμος συνδυασμός. Αυτός είναι πνευματώδης και ικανός, ενώ αυτή μπορεί να είναι ι ι,λικρινής, κατατοπισμένη και γεμάτη ζήλο. Αυτός θα μπορούσε να αρχίσει κάτι θαυμάσιο και έπειτα να το εγκαταλείψει. Η κυρία Πετεινός θα παραπονεθεί και χωρίς αμφιβολία θα ασκήσει κριτική. Αυτός όμως δε θα ενοχληθεί από τα λόγια της. Κανένας από τους δύο δεν είναι τόσο ευαίσθητος, ώστε να ενοχληθεί από τα ελαττώματα του άλλου.

Άλογο σύζυγος + Σκύλος γυναίκα

Ένας ανθεκτικός και συνεργάσιμος δεσμός. Και οι δύο είναι ζωηροί και εκδηλωτικοί και μπορούν να βρουν πραγματική χαρά στο συνδυασμό τους. Η κυρία Σκύλος είναι πιστή, τίμια και σοβαρή αρκετά, ώστε να ακολουθήσει τον κύριο Άλογο στις εξαιρετικές του ταλαντώσεις. Θα εντυπωσιασθεί από την εξυπνάδα και τις ικανότητές του, ενώ αυτός θα αγαπήσει το αίσθημα χιούμορ και τη λογική της.

Άλογο σύζυγος + Χοίρος γυναίκα

Είναι πειστικός, μαγνητικός και ελκυστικός και θα μπορέσει να την πείσει να συμβιβασθεί και να δεχθεί τις επιθυμίες του. Αυτή είναι καλόκαρδη και κοινωνική. Θα χαρεί τις δραστηριότητες του Άλογου συζύγου της, αλλά λαχταράει για περισσότερη συντροφιά και τρυφερότητα, από όση το εγωκεντρικό Άλογο μπορεί να προσφέρει. Αυτός, από τη μεριά του, δε διασκεδάζει καθόλου, που αυτή ασχολείται με άλλους και ευχαριστεί τον καθένα εκτός από αυτόν.