Πετεινός σύζυγος

Πετεινός σύζυγος + Αρουραίος γυναίκα

Αυτός είναι αναλυτικός και λάτρης της τελειότητας. Αυτή πρακτική και πολύ έξυπνη. Αυτός είναι κυριαρχικός και δογματικός, έτοιμος πάντα να δώσει διάλεξη. Αυτή ενοχλείται από την κριτική και γίνεται οξύτατη όταν προσβληθεί. Του λείπει η ευαισθησία και η ζεστασιά, που εκείνη ζητάει στο ταίρι της. Δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας αυτός ο συνδυασμός.

Πετεινός σύζυγος + Βούβαλος γυναίκα

Μια θαυμάσια και ανθεκτική ένωση. Αυτός είναι ανοικτός, ειλικρινής και γενναίος και ταιριάζει στη δική της επιφυλακτικότητα και το συγκρατημό. Αυτός είναι και σκληρός δουλευτής και παίρνει πολύ στα σοβαρά την αδυναμία για αξιοπρέπεια και γόητρο της κυρίας Βούβαλος. Η ανάγκη του για ασφάλεια θα εντυπωσιάσει ασφαλώς την αποφασιστική κυρία Βούβαλο. Θα βρουν ο ένας στον άλλο υπευθυνότητα και αφοσίωση.

Πετεινός σύζυγος + Τίγρη γυναίκα

Θυελλώδης γάμος. Και οι δύο είναι δραστήριοι και προοδευτικοί, αλλά έχουν μεγάλες διαφορές στην προσωπικότητα. Αυτός είναι πολύ εγωιστής και εκκεντρικός για την κυρία Τίγρη και αυτή πολύ αγωνίστρια για να αποδεχθεί ήττα από την κριτική του. Κάτω από διαφορετικές συνθήκες, θα μπορούσαν να συνεργασθούν ίσως, αλλά μέσα σε ένα γάμο γίνονται πεισματάρηδες και αμετακίνητοι.

Πετεινός σύζυγος + Λαγός γυναίκα

Είναι απίθανο να αγαπηθούν ποτέ πραγματικά. Οι προσωπικότητές τους συγκρούονται άσχημα, μια και ο καθένας τους ερεθίζεται ιδιαίτερα από τα θετικά στοιχεία του άλλου. Αυτός είναι εκδηλωτικός, ακριβής και με ιδιαίτερο ζήλο. Αυτή καλλιτεχνική, διανοούμενη, που δείχνει αρκετή αυτοανοχή. Αρνείται να δουλέψει σκληρά. Αν ο Πετεινός αρχίζει να της μιλάει, η κυρία Λαγός μπορεί να νομίζει ότι πέρασε από Ιερή Εξέταση.

Πετεινός σύζυγος + Δράκος γυναίκα

Ένας εξαιρετικός και αποδοτικός γάμος. Ο Πετεινός είναι αναλυτικός και πνευματώδης και θα γοητευθεί από την ελκυστική και εκθαμβωτική προσωπικότητα της κυρίας Δράκος. Αυτή θα αναγνωρίσει αμέσως τις ιδιοσυγκρασιακές πνευματικές του ικανότητες. Μαζί μπορεί να πετύχουν ότι θελήσουν. Αυτή έχει λαμπρές ιδέες, δε δέχεται εύκολα την ήττα, ούτε φοβάται τον αγώνα. Δε θα έχει αντίρρηση να ασχοληθεί ο κύριος Πετεινός με τις υποθέσεις της, αλλά υπό τον όρο ότι θα τη θεωρεί ίση και θα σέβεται τις απόψεις της.

Πετεινός σύζυγος + Φίδι γυναίκα

Ο υπερπληθωρικός κύριος Πετεινός θα μπορούσε να κάνει φωτεινότερη τη σοβαρή και μετρημένη άποψη της κυρίας Φίδι για τη ζωή. Είναι μια ευτυχής ένωση και για τους δύο. Είναι οι διανοούμενοι, αλλά σε διαφορετικά επίπεδα. Αυτή είναι ήρεμη, σκεπτική και επιφυλακτική. Αυτός υπερπροικισμένος με ζήλο και ακαταμάχητη αισιοδοξία. Η ένωσή τους τούς προσφέρει την ευκαιρία να ισορροπήσουν τις κλίμακες τους και να εξουδετερώσουν ο ένας τις υπερβολές του άλλου.

Πετεινός σύζυγος + Άλογο γυναίκα

Ήρεμος γάμος δεν μπορεί να υπάρξει ανάμεσα στα δυο αυτά ισχυρογνώμονα και εύκολα ερεθιζόμενα όντα. Αυτός μπορεί να γίνει προκλητικός και χωρίς ίχνος διπλωματίας. Θα την κατηγορήσει για την πολυτέλεια της ζωής της και την έλλειψη σταθερότητας. Αλλά και αυτή είναι τόσο εξεζητημένη, πνευματώδης και αστραποβόλα, που αποκλείεται να περιοριστεί στην απλή και σκληρά εργατική ζωή που σχεδιάζει αυτός.

Πετεινός σύζυγος + Πρόβατο γυναίκα

Η κυρία Πρόβατο είναι καλόκαρδη, συναισθηματική και έχει ανάγκη από προστασία. Ο κύριος Πετεινός μπορεί να πιάσει την ανάγκη της αυτή. Αλλά θα του είναι δύσκολο να εξομοιωθεί με τους δικούς της, γεμάτους οίκτο για τον εαυτό της και φοβίες τρόπους. Αυτός μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα γεγονότα από όσο τα τρυφερά της αισθήματα. Αυτή πάλι, μπορεί να κατανοήσει την αισιοδοξία και τις φιλοδοξίες του, αλλά μπορεί να τον βρίσκει πολύ ψυχρό, υπολογιστικό και ιδιόμορφο. Ο παράγοντας ανοχή είναι γενικά πολύ χαμηλός σε αυτή τη σχέση.

Πετεινός σύζυγος + Πίθηκος γυναίκα

Το πιθανότερο είναι ότι αυτός ο συνδυασμός θα καταλήξει σε μια ψυχρή και αμυντική ένωση, εκτός αν τα δύο μέρη μπορέσουν να μεταβάλουν τη διαγωγή τους σημαντικά. Η κυρία Πίθηκος μπορεί να έχει την ενοχλητική συνήθεια να αρπάζει ότι θέλει και να το κρατάει, αδιαφορώντας για τους άλλους. Και αυτός είναι πολύ σκληρός για να της το επιτρέψει. Θα μπορέσουν να συνεργαστούν, μόνο όταν αυτό που θα τους σπρώξει είναι ακατανίκητο.

Πετεινός σύζυγος - Πετεινός γυναίκα

Αυτός ο δεσμός μπορεί να καταλήξει άβολος. Είναι και οι δυο τόσο επίμονοι στις απόψεις τους, που δε θα δίνουν καμιά σημασία στη γνώμη του άλλου. Παρόλα αυτά, και οι δυο σέβονται το καθήκον και είναι ευσυνείδητα και υπεύθυνα άτομα. Αν μπορέσουν να συνεννοηθούν και να έχουν αυτιά, ο ένας για τον άλλο, θα καταφέρουν να επιδιώξουν μαζί με επιτυχία κοινούς σκοπούς.

Πετεινός σύζυγος + Σκύλος γυναίκα

Χωρίς αμφιβολία και οι δύο έχουν λαμπρά μυαλά, εκτιμούν την ακεραιότητά τους και είναι περήφανοι για τους εαυτούς τους. Αλλά και οι δύο είναι εξαιρετικά εκδηλωτικοί. Αν ο κύριος Πετεινός αρχίσει τη γκρίνια για τα μειονεκτήματα της κυρίας Σκύλος, αυτή μπορεί να απαντήσει κάνοντάς του διάλεξη για τα δικά του ελαττώματα. Και τότε, αντίο αρμονία. Πάντως, πρόκειται για συνδυασμό που μπορεί να περπατήσει, αν αποφασίσουν να ψαλιδίσουν λίγο τον εγωισμό τους.

Πετεινός σύζυγος + Χοίρος γυναίκα

Η κυρία Χοίρος είναι βολική και δείχνει εμπιστοσύνη. Δέχεται τα πράγματα όπως φαίνονται και δε θα θελήσει να προσβάλει τους άλλους. Ο κύριος Πετεινός δεν εμποδίζεται να απαγγέλλει κατηγορίες. Θέλει να δει το πρόβλημα ως τις ρίζες του, έστω κι αν ενοχλήσει τους πάντες. Αλλά, πέρα από τέτοιες διαφορές, αυτή είναι απλοϊκή και δεν αποκλείεται να χρειάζεται τις οξύτατες ιδιότητες του Πετεινού. Και αυτός είναι ο ένας κοινός παρανομαστής στο γάμο τους.