Πίθηκος σύζυγος

Πίθηκος σύζυγος + Αρουραίος γυναίκα

Οι δυο αυτοί συνεταίροι θα δουλέψουν πολύ εποικοδομητικά μαζί. Αυτή είναι μια ευτυχισμένη και ικανή νοικοκυρά, ενώ αυτός ο μέγας στρατηγικός εγκέφαλος, για τον οποίο θα είναι απεριόριστα υπερήφανη. Η κυρία Αρουραίος μπορεί να καταφέρει τον κύριο Πίθηκο να σταθεροποιηθεί κι αυτός θα λατρεύει την εφευρετικότητα και την πολυεδρικότητά της.

Πίθηκος σύζυγος + Βούβαλος γυναίκα

Και οι δυο είναι πολύ εγωιστές και δυναμικοί για να συμβιώσουν ευτυχισμένα. Αυτός είναι εξωστρεφής, ένας φυσικός άνθρωπος της επίδειξης. Αυτή εσωστρεφής και κλεισμένη. Χωρίς αμφιβολία και τα δύο μέρη διαθέτουν έξοχα θετικά στοιχεία, αλλά δε θα έχουν ευκαιρία να τα επιδείξουν. Αυτός έχει ένα ιδιοσυγκρασιακό σύμπλεγμα ανωτερότητας και τη θεωρεί κοινότυπη και χωρίς φαντασία. Αυτή μπορεί να είναι απότομη και υπερήφανη και δε θα του χαριστεί, όταν θα φτάσει στο σημείο να του απαριθμήσει τα λάθη του.

Πίθηκος σύζυγος + Τίγρη γυναίκα

Δεν είναι πολύ αρμονικός συνδυασμός. Και οι δυο μπορεί να μη βρουν πολλή ευτυχία στην ένωσή τους. Και οι δυο είναι αλλεργικοί στους περιορισμούς και δεν τους αρέσει να παίζουν δεύτερους ρόλους. Και οι δυο έχουν την τάση να σκέπτονται κάτω από την κυριαρχία του «Εγώ» και κινούνται από δυνατές φιλοδοξίες και αυτοεκτίμηση. Ο ένας από τους δυο πρέπει να αποδειχθεί πιο ικανός, για να βάλει τον άλλο κάτω από τον έλεγχο του. Έτσι, θα υπάρχει πάντα ένας αγώνας ανάμεσά τους, για το ποιος είναι ο πιο καλός.

Πίθηκος σύζυγος + Λαγός γυναίκα

Αυτός είναι ένας θετικός και ανανεωτικός στοχαστής και ένας εκπληκτικός ενσαρκωτής ιδεών. Αυτή πολύ προσωπική και με καλούς τρόπους, αν και κάπως επιφανειακή. Και οι δυο ξέρουν από διπλωματικότητα για να φτάσουν στους στόχους τους. Ο κύριος Πίθηκος χρειάζεται πολλή προσοχή και φιλοφρονήματα, για να παραμείνει γοητευτικός και συνεργάσιμος. Η κυρία Λαγός έλκεται από ήρεμα περιβάλλοντα. Παρά τις διαφορές τους, είναι και οι δυο πολύ ρεαλιστές για την κατάστασή τους. Ή θα προσαρμοστούν ή θα επιδιώξουν κάτι καλύτερο.

Πίθηκος σύζυγος + Δράκος γυναίκα

Ένα από τα καλύτερα ζευγάρια, αφού και οι δυο θα είναι ικανοί να προβάλλουν τις θετικές τους δυνάμεις και να πετύχουν κάτι ανθεκτικό ανάμεσά τους. Ο κύριος Πίθηκος θα σχεδιάζει, ενώ η κυρία Δράκος διαθέτει περισσότερη θέληση και ενεργητικότητα, από όση χρειάζεται και για τους δυο. Ο ένας θα δέχεται τον άλλο, θα ανταλλάσσουν ιδέες και θα εργάζονται αρμονικά.

Πίθηκος σύζυγος + Φίδι γυναίκα

Και οι δυο θα έχουν την τάση να μεγαλοποιούν τις αδυναμίες του άλλου. Αυτός είναι ζωηρός, εκδηλωτικός και εφευρετικός, ενώ αυτή είναι στρεψόδικη, φιλόδοξη και εξεζητημένη. Χωρίς αμφιβολία, ανήκουν και στην ίδια υψηλή στάθμη, αλλά δεν μπορούν να αποφύγουν το μεταξύ τους τον ανταγωνισμό και συχνά και την αντίθεση, εξαιτίας της ζήλιας και της ιδιοσυγκρασιακής καχυποψίας τους.

Πίθηκος σύζυγος + Άλογο γυναίκα

Και οι δυο συνεταίροι σε αυτή την ένωση είναι εύστροφοι, εκδηλωτικοί και ευέλικτοι. Το αν μπορούν ή όχι να συνυπάρξουν, θα εξαρτηθεί κυρίως από τι. προσπάθειές τους να ελέγξουν τις εγωκεντρικές προσωπικότητές τους. Κανένας τους δεν είναι πολύ ανθεκτικός. Και δεν θα είναι πολύ επίμονοι στο να λύσουν τις διαφορές τους, αν ο ένας νομίσει ότι ο άλλος καιροφυλακτεί πιο πίσω. Είναι και οι δυο ανεξάρτητοι και πρακτικοί, που θα μπορούσαν να συνεργαστούν πολύ καλά.

Πίθηκος σύζυγος + Πρόβατο γυναίκα

Η κυρία Πρόβατο τρελαίνεται για το σπιτικό, αλλά μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική από τον Πίθηκο. Αυτός μπορεί να κολακευτεί από την προσοχή που του δείχνει, αλλά βρίσκει τα ελαττώματα πολύ περισσότερα από τα προτερήματά της. Αυτή με τη σειρά της δεν μπορεί να ταιριάξει με τον υπολογιστικό και ασαφή Πίθηκο. Βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικά μήκη κύματος.

Πίθηκος σύζυγος + Πίθηκος γυναίκα

Ένας συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει, αν η ζήλια δεν μπει στη μέση. Αν μπορέσουν να σκέπτονται με το «Εμείς» αντί με το «Εγώ», μπορούν να πετύχουν πολλά. Κανένα πρόβλημα δε θα είναι πολύ μεγάλο για αυτούς, αν το αντιμετωπίσουν με πραγματικό πνεύμα συνεργασίας. Μπορούν να ζήσουν αρμονικά, αν θελήσουν να σταθούν δίπλα - δίπλα και όχι να κατηγορούν ο ένας τον άλλο, όταν συναντήσουν δυσκολίες.

Πίθηκος σύζυγος - Πετεινός γυναίκα

Και οι δυο είναι φιλόδοξοι και ψοφάνε για χειροκρότημα και αναγνώριση. Αυτά τα δυο υλιστικά και εξίσου ισχυρά Σημεία, μπορεί να συγκρούονται συχνότερα από όσο θα συνεργάζονται. Αυτός δεν ανέχεται τις ερωτήσεις και την αδυναμία της στους καβγάδες. Αυτή τον βρίσκει βέβαιο για τον εαυτό του και αρνητικό στο να σεβαστεί το εξίσου δυνατό της μυαλό. Και οι δυο θα βρουν μεγάλες δυσκολίες, εκτός αν παραδεχθούν τις αδυναμίες τους και συνεργαστούν σε όλα τα άλλα.

Πίθηκος σύζυγος + Σκύλος γυναίκα

Καλός γάμος με συνεταίρους συνήθως καλά διατεθειμένους. Ο Πίθηκος είναι παραγωγικός, έξυπνος και κοινωνικός. Η κυρία Σκύλος θα είναι συνεργάσιμη, αν της προτείνει πραγματικά να συνεργαστούν. Γενικά αυτός είναι πιο υλιστής και φιλόδοξος από αυτήν και θα ευχαριστηθεί αν δε δείξει ανταγωνιστικότητα απέναντι του. Και οι δυο είναι καλά ισορροπημένοι και έξυπνοι, ώστε να κάνουν τις αναγκαία αμοιβαίες παραχωρήσεις.

Πίθηκος σύζυγος + Χοίρος γυναίκα

Μπορεί να νιώσουν μια δυνατή έλξη ο ένας για τον άλλο, αλλά η καθημερινή τριβή ενός γάμου θα τα σβήσει όλα. Η κυρία Χοίρος είναι ενεργητική και αμετακίνητα αφοσιωμένη σε αυτούς που αγαπάει και στους στόχους της, αλλά λειτουργεί περισσότερο από πίστη. Στην περίπτωση αυτή ο Πίθηκος δεν μπορεί να αντισταθεί και να μην επωφεληθεί από την απλοϊκότητα της. Θα χρειαστεί εξαιρετική προσπάθεια και των δυο, για να προχωρήσει ο γάμος τους.