Πρόβατο σύζυγος

Πρόβατο σύζυγος + Αρουραίος γυναίκα

Και οι δυο είναι γοητευτικοί και ικανοί να δώσουν πολλή ζεστασιά και τρυφεράδα. Αλλά εδώ τελειώνουν και οι ομοιότητες τους. Η κυρία Αρουραίος είναι εφευρετική, ερευνητική και δουλεύει σκληρά. Ο σύζυγος Πρόβατο δεν αποκλείεται να παίρνει τη ζωή πολύ επιπόλαια για την ικανότατη γυναίκα του. Αυτή μαζεύει και αποταμιεύει χρήματα, ενώ αυτός σχεδόν αδιαφορεί. Αυτή είναι γεμάτη ζωντάνια, πρακτική και ισορροπημένη. Αυτός είναι δημιουργικός, αλλά πολύ συναισθηματικός. Έχουν μεγάλες δυσκολίες να καταλάβει ο ένας τον άλλο.

Πρόβατο σύζυγος + Βούβαλος γυναίκα

Το Πρόβατο είναι καλλιτεχνικό και τεμπέλικο. Πρέπει να απολαμβάνει τη ζωή όπως του αρέσει. Η κυρία Βούβαλος έχει αρκετή αφοσίωση στο καθήκον, ώστε να κρατάει το σπίτι και να φροντίζει την οικογένεια. Αλλά δε θα πάψει να παραπονιέται για τις καθόλου πρακτικές απαιτήσεις του. Δείχνει ανυπομονησία με τους ελάχιστα δυναμικούς τρόπους του. Αλλά και αυτός αντιδρά σε κανονισμούς και πιέσεις. Χρειάζονται σοβαρές αλλαγές, για να συνεχιστεί αυτή η συμβίωση.

Πρόβατο σύζυγος + Τίγρη γυναίκα

Το Πρόβατο έχει ανάγκη από στοργή και κατανόηση. Η κυρία Τίγρη είναι θερμόαιμη και αντισυμβατική. Αυτός πληγώνεται εύκολα από τις ξαφνικές της εκρήξεις θυμού και τις δραματικές της σκηνές. Αυτός είναι ευγενικός και έχει ανάγκη από ένα ήσυχο και άνετο σπίτι, ενώ εκείνη τα θέλει όλα βιαστικά και δεν μπορεί να συνταιριαστεί με τους υπομονετικούς και καθόλου βιαστικούς τρόπους του. Και οι δύο θα καταλήξουν να είναι δυσαρεστημένοι από το συνδυασμό.

Πρόβατο σύζυγος + Λαγός γυναίκα

Οι δυο αυτές προσωπικότητες μπορούν να ταιριάσουν σε μεγάλο βαθμό. Αν η οξύνους και εξαιρετικά μειλίχια κυρία Λαγός πάρει την ηγεσία, μπορεί να βοηθήσει τον κύριο Πρόβατο να κάνει μεγάλα πράγματα με τις ικανότητές του. Αυτή είναι αρκετά ευγενική προς το συναισθηματικό και ορισμένες φορές παθητικό Πρόβατο, αλλά γίνεται αποφασιστική και σκληρή, όταν έχει την τάση να γίνει πολύ γενναιόδωρο. Σε αυτό το γάμο μπορούν να επιτευχθούν πολύ περισσότερα, από αγάπη μόνο και ευτυχία.

Πρόβατο σύζυγος + Δράκος γυναίκα

Μέτρια αποτελεσματικός συνδυασμός. Το Πρόβατο μπορεί να γοητευθεί από την εξυπνάδα και την κυριαρχικότητα της κυρίας Δράκος. Αυτή πάλι μπορεί να προσελκυσθεί από την καλοσύνη, την αφοσίωση και την σοβαρότητά του. Από τη σκοτεινότερη πλευρά, το Πρόβατο μπορεί να είναι πολύ ντροπαλό, για να δοκιμάσει τα υπερφιλόδοξα σχέδια της κυρίας Δράκος. Και αυτή μπορεί να το βρει πολύ επιφυλακτικό και χωρίς καμιά διάθεση για περιπέτεια, ώστε να ανταποκριθεί στη δική της κλίμακα. Η ένωση αυτή θέλει πολλή προσπάθεια και αμοιβαία κατανόηση.

Πρόβατο σύζυγος + Φίδι γυναίκα

Τα πράγματα δε θα είναι απολύτως ειδυλλιακά σε αυτό το γάμο. Αλλά μπορεί να λειτουργήσει, αν και οι δυο πλευρές κάνουν σοβαρές παραχωρήσεις. Και οι δυο τους είναι υλιστές και αγαπούν την ομορφιά και τη φινέτσα. Και αυτά μονάχα τα στοιχεία μπορούν να στερεώσουν το γάμο τους. Όμως ο σύζυγος Πρόβατο δε διαθέτει την επιμονή της κυρίας Φίδι. Αυτή πάλι από την πλευρά της μπορεί να είναι πολύ κλειστή και να μη δείχνει καμιά εμπιστοσύνη στο ευαίσθητο από τη φύση του Πρόβατο.

Πρόβατο σύζυγος + Άλογο γυναίκα

Αυτός είναι αρκετά σπιτικός, ώστε να προσφέρει μια ασφαλή βάση στην ανήσυχη κυρία Άλογο. Από την άλλη μεριά, αυτή είναι τόσο εύθυμη και προσηνής, που μπορεί να διορθώσει τις καταθλιπτικές του διαθέσεις. Αυτός μπορεί να είναι ζηλιάρης και κυριαρχικός, ενώ αυτή ανεξάρτητη και παρορμητική. Αλλά αυτός μπορεί να μειώσει την ελευθερία της, προσφέροντάς της αρκετή ποικιλία και διασκεδάσεις μέσα στο σπίτι. Ένας γερός και ανθεκτικός γάμος.

Πρόβατο σύζυγος + Πρόβατο γυναίκα

Το Πρόβατο ενδιαφέρεται πολύ για την ευτυχία της οικογένειάς του, αλλά σε αυτό το συνδυασμό η γυναίκα Πρόβατο μπορεί να αποδειχθεί η πιο δυνατή. Και οι δυο αγαπάνε την πολυτέλεια, αλλά θα μπορέσουν να πετύχουν σαν ένωση, αν συνδυάσουν τις δυνάμεις τους. Αυτός θα αναλάβει τις ευθύνες, όταν δεν υπάρχει άλλος να το κάνει και σε αυτήν αρέσει να είναι η δύναμη στα παρασκήνια. Θα πρέπει να προσέξουν την υπερπροστασία ή την υπερβολική ανοχή προς τα παιδιά τους.

Πρόβατο σύζυγος + Πίθηκος γυναίκα

Δεν υπάρχει σοβαρό ή διαρκές ενδιαφέρον εδώ, αφού η κυρία Πίθηκος είναι εγωίστρια, πολύ περισσότερο από όσο ανέχεται ο κύριος Πρόβατο. Αυτός είναι πιο υποτονικός σε γούστα και δράση και η ειδίκευση και η ικανότητά της τον ενοχλούν και τον ανησυχούν. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις τεράστιες απαιτήσεις της, όσο και καλή θέληση να διαθέτει. Είναι δημιουργικός, αλλά το χαρακτηριστικό αυτό δε θα εκτιμηθεί, αφού η κυρία Πίθηκος θα ήθελε κοντά της κάποιον πιο πανούργο.

Πρόβατο σύζυγος - Πετεινός γυναίκα

Αυτός είναι καλόκαρδος και σέβεται τον άλλον αρκετά, ώστε να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια. Σε αυτήν αρέσει να ερευνάει, να αναλύει και να διευθύνει τη ζωή των άλλων. Αυτός είναι απαισιόδοξος και υποκειμενικός. Αυτή αισιόδοξη και αντικειμενική. Ο ενεργητικός και άφοβος χαρακτήρας της, μπορεί να φοβίσει τον ευαίσθητο κύριο Πρόβατο. Τη βρίσκει πολύ συστηματική, επιχειρηματολόγο και απότομη για τα γούστα του. Έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους, πράγμα που μπορεί να τους εμποδίσει να αντέξουν τις ιδιομορφίες, ο ένας του άλλου.

Πρόβατο σύζυγος + Σκύλος γυναίκα

Η σχέση αυτή πιθανότατα δε θα προχωρήσει, αφού η κυρία Σκύλος είναι πολύ ρεαλίστρια και θα κριτικάρει βέβαια την ανοχή του κυρίου Πρόβατο και θα απαριθμήσει τις αδυναμίες του, κάνοντάς τον έτσι πιο απαισιόδοξο παρά ποτέ. Αυτή, είναι λογική και τρυφερή, αλλά δεν έχει τη διάθεση να καταφύγει στα μικρά, αθώα ψεματάκια, τα τόσο απαραίτητα για να στηρίξουν την πεσμένη του διάθεση. Η συνεργασία είναι γενικά δύσκολη εδώ, μια και ο καθένας τους επιχειρεί να προβάλλει τα αρνητικά στοιχεία του άλλου.

Πρόβατο σύζυγος + Χοίρος γυναίκα

Καλός γάμος εξαιτίας της φανερής απουσίας προστριβών. Και οι δυο δεν έχουν αντίρρηση να κάνουν παραχωρήσεις. Και τους αρέσει να κινούν τις δραστηριότητές τους γύρω από το σπίτι. Η κυρία Χοίρος είναι αγελαία και όχι τόσο ευαίσθητη, όσο ο κύριος Πρόβατο. Αυτή είναι λιγότερο σπάταλη από αυτόν και μπορεί να φερθεί πιο κοινωνικά και εκδηλωτικά, μειώνοντας έτσι τη ντροπαλότητα του. Από την άλλη πλευρά, αυτός μπορεί να καλύψει την έλλειψη φινέτσας της και ανταποκρίνεται στην ανάγκη της για ζεστασιά και συνεργασία.