Σκύλος σύζυγος

Σκύλος σύζυγος + Αρουραίος γυναίκα

Μια ένωση που μπορεί να εξελιχθεί αρκετά καλά, αν έχουν ισχυρά αμοιβαία ενδιαφέροντα. Είναι και οι δύο ευαίσθητοι και εκδηλωτικοί και μπορούν να βρουν ικανοποίηση στο γάμο τους, επειδή δεν υπάρχουν προστριβές. Αυτή μπορεί να είναι πιο τρυφερή από όσο ο Σκύλος, αλλά αυτός είναι λογικός, εύκολος και με αρκετό τακτ, για να αποφεύγει να διαπληκτίζεται για ασήμαντα πράγματα. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να δώσουν στον άλλο αρκετή ελευθερία.

Σκύλος σύζυγος + Βούβαλος γυναίκα

Και οι δυο είναι πιστοί και θα πάρουν πολύ σοβαρά τα συζυγικά τους καθήκοντα. Οι δυσκολίες τους μπορεί να δημιουργηθούν από την επιμονή στις απόψεις της κυρίας Βούβαλου. Ο Σκύλος προτιμάει την ισότητα και τον ελεύθερο λόγο και ίσως δε θα πάρει με χιούμορ τη στενοκέφαλη Βούβαλο για πολύν καιρό. Και οι δυο τους απεχθάνονται την αδικία, αλλά καμιά φορά ευθύνονται και οι ίδιοι για παραλείψεις γύρω απο το δίκαιο.

Σκύλος σύζυγος + Τίγρη γυναίκα

Και οι δυο είναι ιδεαλιστές και έχουν τα ίδια ανθρωπιστικά ενδιαφέροντα. Ο Σκύλος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός και λογικός από τη θερμόαιμη Τίγρη. Έτσι, μπορεί να τη συμβουλεύει ότι γίνεται πολύ συναισθηματική ή παρορμητική. Αυτός είναι διπλωμάτης, εκείνη επιδεικτική και πιστή στα αισθήματά της. Ένας συνδυασμός που θα βγάλει στην επιφάνεια όλα τα καλά που έχει μέσα του ο καθένας τους.

Σκύλος σύζυγος + Λαγός γυναίκα

Μια καλή και ανθεκτική ένωση. Η κυρία Λαγός έχει φαντασία, γοητεία και διπλωματικότητα. Ο Σκύλος ευγενικούς τρόπους και είναι ευγενικός. Και οι δυο αγαπούν το έντιμο γέλιο και την αγνή διασκέδαση, αλλά προτιμούν δραστηριότητες που έχουν πιο χρήσιμο σκοπό. Διαθέτουν συνεργάσιμο πνεύμα και προσφέρουν ο ένας στον άλλο ένα αρκετό ποσοστό ελευθερίας. Αυτή έχει έντονη ανάγκη πολυτέλειας και άνεσης, ενώ αυτός είναι λιγότερο υλιστής και έχει μεγαλύτερη κατανόηση. Και οι δυο θα έχουν μικρές δυσκολίες να ταιριάσουν με τον άλλο και τις ιδιομορφίες του. Μια ένωση που προβάλλει ότι το καλύτερο διαθέτει ο καθένας τους.

Σκύλος σύζυγος + Δράκος γυναίκα

Οι βασικές τους διαθέσεις δεν αλληλοσυμπληρώνονται και μπορεί να ρέπουν στο να σπαταλούν την ενεργητικότητά τους προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Και οι δύο διαθέτουν ηγετικά προσόντα, αλλά προς διαφορετικές και πάλι κατευθύνσεις. Ο Σκύλος αγαπάει τη συνεργασία και μπορεί να ζηλεύει θαρραλέες και δυναμικές πρωτοβουλίες της κυρίας Δράκου. Αυτή μπορεί να τον θεωρήσει σιωπηλό και ασαφή. Κανένας τους δεν μπορεί να προσαρμοσθεί εύκολα στις επιθυμίες του άλλου και έτσι η σχέση αυτή, στην καλύτερη περίπτωση, δεν μπορεί παρά να είναι ένα μείγμα αγάπης - μίσους.

Σκύλος σύζυγος + Φίδι γυναίκα

Ο Σκύλος έχει ανοιχτό μυαλό, παρόλα αυτά μπορεί να μείνει κατάπληκτος με το μυστικισμό της. Αυτή τρέφει βαθύ σεβασμό για την εξυπνάδα του, αλλά έχει κλήση προς περισσότερη εκζήτηση και πολυτέλεια από όση ο μη υλιστής Σκύλος μπορεί να αντέξει. Και στους δυο λείπει η αναγκαία κατανόηση. Αλλά θα μπορούσαν να ζήσουν μια φιλική ζωή, αν ο καθένας τους μπορέσει να δεχθεί τον άλλον όπως είναι.

Σκύλος σύζυγος + Άλογο γυναίκα

Θα είναι ένας ευτυχισμένος και καρποφόρος γάμος, μια και τα δυο αυτά άτομα έχουν μια υγιή κατανόηση των αναγκών και των μειονεκτημάτων, ο ένας του άλλου. Ο Σκύλος είναι έντιμος και έξυπνος αρκετά, για να συνεργάζεται καλά με την ικανή κυρία Άλογο. Αυτή τον βρίσκει αρκετά λογικό και πρακτικό, για να στηριχθεί επάνω του. Και οι δυο θα συνεργάζονται στενά, αλλά και θα απολαμβάνουν το ποσοστό ανεξαρτησίας που θέλουν.

Σκύλος σύζυγος + Πρόβατο γυναίκα

Η σχέση αυτή θα χάνει τους δυο συνεταίρους λιγότερο φιλικούς από όσο το φυσικό τους. Αυτή είναι πολύ συναισθηματική και οι τρόποι της θα ερεθίζουν το λογικό Σκύλο, που θα γίνει πιο ανυπόμονος από ότι συμπαθητικός. Αυτή είναι ανεκτική και χωρίς εγωισμούς, όταν τη χειρισθούν σωστά. Αλλά στην περίπτωση αυτή μπορεί να κλεισθεί στον εαυτό της. Σε τελική ανάλυση και οι δυο θα ανακαλύψουν ότι έχουν ελάχιστα κοινά σημεία.

Σκύλος σύζυγος + Πίθηκος γυναίκα

Ένας πολύ θετικός και εξελίξιμος δεσμός, αν και οι δυο φανούν γενναιόψυχοι αρκετά, ώστε να αγνοήσουν τα ελαττώματα ο ένας του άλλου. Η κυρία Πίθηκος θα θαυμάζει το Σκύλο για το λογικό του πλησίασμα και την εξυπνάδα του. Αυτός, από την πλευρά του, τη βλέπει σαν μια ικανότατη και πνευματώδη προσωπικότητα. Αυτή είναι περισσότερο υλίστρια και αυτός περισσότερο ιδεαλιστής. Αυτή αγαπάει τα χειροπιαστά πλούτη, αυτός βάζει τις ιδέες του πάνω από όλα.

Σκύλος σύζυγος - Πετεινός γυναίκα

Μια ψυχρή και μέτρια συνύπαρξη προβλέπεται για αυτό το ζευγάρι. Και οι δυο μπορούν εύκολα να δυσαρεστηθούν με τον απέναντι τους, μια και έχουν έντονη τάση να διατυπώσουν κατηγορίες. Αυτοί οι δυο άνθρωποι έχουν την ικανότητα να προβάλλουν στην επιφάνεια, κάθε στιγμή την επιθετικότερη τους διάθεση. Ο Σκύλος είναι ευγενικός και καλός, όσο δεν μπλέκεσαι με το τρίχωμά του. Η κυρία Πετεινός επίσης έχει καλή διάθεση, αλλά ειδικά με το Σκύλο χάνει τον εαυτό της.

Σκύλος σύζυγος + Σκύλος γυναίκα

Είναι λογική συνεργάσιμοι. Και οι δυο έχουν την ίδια θερμή και σταθερή φύση, αν και το θηλυκό του είδους είναι πιο εκδηλωτικό και έτοιμο για κριτική. Πάντως οι Σκύλοι γενικά είναι προσαρμόσιμοι στο γάμο και θα φερθούν λογικά, όταν επιδιώκουν την αρμονία.

Σκύλος σύζυγος + Χοίρος γυναίκα

Μάλλον διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά μπορούν να αναπτύξουν μια ευχάριστη σχέση. Αυτός έχει όλα τα προσόντα και την εξυπνάδα, για να μπορεί να εξαρτηθεί η κυρία Χοίρος, που θα είναι θερμή και αξιαγάπητη μαζί του, έτσι ώστε να του δημιουργεί ένα άνετο συναίσθημα συντροφικότητας και γαλήνης. Δε θα αρνηθούν να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και θα μοιράζονται ότι έχουν.