Χοίρος σύζυγος

Χοίρος σύζυγος + Αρουραίος γυναίκα

Υπάρχει αρκετή έλξη ανάμεσα σε αυτά τα δύο σημεία και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια συντροφική και ειρηνική σχέση. Και οι δύο είναι κοινωνικοί και ενεργητικοί και, όπως φαίνεται, θα κάνουν κέντρο της ζωής τους το σπίτι, τους φίλους και τα κοινά τους ενδιαφέροντα, που θα περιλαμβάνουν και ένα μεγάλο ποσοστό διασκέδασης.

Χοίρος σύζυγος + Βούβαλος γυναίκα

Ανεκτή ένωση αλλά απίθανο να είναι δυνατή. Έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και διαγωγή. Κατά κανόνα ο Χοίρος είναι θερμός, γενναιόδωρος και γεμάτος κατανόηση, αλλά η κυρία Βούβαλος μπορεί να επισημάνει μόνο τον αισθησιασμό και την αδυναμία του για υπερβολή και να τον θεωρήσει ακατάλληλο για τις ανάγκες της. Από την άλλη μεριά, η τάση της κυρίας Βούβαλος για σκληρή δουλειά και συνεχή ασφάλεια, μπορεί να εκνευρίζει τον Χοίρο.

Χοίρος σύζυγος + Τίγρη γυναίκα

Ένας ζεστός και εποικοδομητικός συνδυασμός, μια και οι δυο πλευρές έχουν μια έντονη διάθεση να ευχαριστήσουν, η μια την άλλη. Και οι δυο είναι τρυφεροί, δυναμικοί και προοδευτικοί και θα αλληλοσυμπληρωθούν περίφημα. Αυτός είναι καλός και γεμάτος κατανόηση, τόσο που να μπορεί να συνυπάρξει με τις απρόβλεπτες και συγκλονιστικές διαθέσεις της κυρίας Τίγρη, ενώ αυτή τον βρίσκει αφοσιωμένο, θαρραλέο και χωρίς εγωισμούς.

Χοίρος σύζυγος + Λαγός γυναίκα

Ο Χοίρος είναι γενναίος και θετικός αρκετά για την ήσυχη και καλότροπη κυρία Λαγό. Αυτή οξύτατη στο μυαλό, συμβιβαστική και ευέλικτη, ώστε να του δανείσει μερικά από τα προσόντα της αυτά, χωρίς καν να το καταλάβει. Αυτός τη βρίσκει γλυκιά και προσεκτική και θα της προσφέρει και τη στοργή και την πολυτέλεια που τόσο αναζητάει. Και οι δυο μπορεί να νιώσουν ότι ωφελήθηκαν από την ένωσή τους.

Χοίρος σύζυγος + Δράκος γυναίκα

Μια πολύ επιτυχημένη σχέση, στην οποία τα κέρδη θα ξεπεράσουν τις ζημιές. Και οι δυο είναι δυνατοί, αν και κατά διαφορετικό τρόπο. Η δυναμική κυρία Δράκος θα έσπρωχνε οποιοδήποτε σύζυγο της στη δράση, έστω και αν αυτός τσακιζόταν. Ο Χοίρος ρέπει στο να εκτελεί κάθε επιθυμία αυτών που αγαπάει και θα ριχτεί ακούραστος στον αγώνα, κερδίζοντας έτσι την έγκριση της.

Χοίρος σύζυγος + Φίδι γυναίκα

Η υψηλής αισθητικής κυρία Φίδι, δεν μπορεί να ανεχθεί τους σοβαρούς αλλά απλοϊκούς τρόπους του Χοίρου. Αυτός τη βρίσκει πολύ περίπλοκη και μυστικοπαθή. Το Φίδι είναι πολύ φιλόδοξο και καχύποπτο για τις ανοιχτές και γεμάτες από εμπιστοσύνη αντιλήψεις του Χοίρου. Σε μια ένωσή τους και οι δύο θα υποφέρουν από απραγματοποίητες προσδοκίες και μια έλλειψη εκτίμησης του ενός προς τον άλλο.

Χοίρος σύζυγος + Άλογο γυναίκα

Και οι δυο κυνηγούν τη χαρά και τη διασκέδαση και έχουν πολύ κοινωνικές προσωπικότητες. Μπορούν να ωφελήσουν ο ένας τον άλλο πολύ. Αυτή είναι γεμάτη φαντασία και ιδέες, αυτός ανεξάρτητος και καλότροπος. Ο Χοίρος θαυμάζει την κυρία Άλογο για τους γεμάτους ζωντάνια και κέφι τρόπους της. Και αυτή βρίσκει πολύ ευχάριστες την αφοσίωση και την εντιμότητά του. Από τη σκοτεινή πλευρά της σχέσης τους και οι δύο θα ανησυχούν έντονα για το αύριο.

Χοίρος σύζυγος + Πρόβατο γυναίκα

Ένας θερμός, τρυφερός γάμος για αυτό το ζευγάρι. Και οι δυο θα προσφέρουν το καλύτερο τους στο συνδυασμό και νιώθουν μια βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλο. Ο Χοίρος είναι αρκετά σταθερός, γενναιόδωρος και ανοιχτός για να ικανοποιήσει την ευγενική και ρομαντική κυρία Πρόβατο. Αυτή, από την άλλη μεριά, θα του φέρεται σαν μητέρα και θα τον κάνει το υποκείμενο της λατρείας της. Αυτός είναι αισθησιακός και απλός και ερμηνεύει την κυριαρχικότητα της σαν πραγματική αγάπη και αφοσίωση.

Χοίρος σύζυγος + Πίθηκος γυναίκα

Δε θα είναι ξετρελαμένοι ο ένας με την προσωπικότητα του άλλου. Ο Χοίρος είναι πολύ ευγενικός και ευθύς για την πολύπλοκη κυρία Πίθηκο. Έχει πολύ πιο εκλεπτυσμένα γούστα και ο Χοίρος θα είναι πολύ επίπεδος για αυτήν. Από την άλλη μεριά, αν και η κυρία Πίθηκος είναι αναμφισβήτητα γοητευτική, το πάθος της για τις δολοπλοκίες μπορεί να αποδειχθεί κάτι που αυτός δεν το σηκώνει. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαν να προχωρήσουν, αν κατάφερναν να παραμερίσουν ο καθένας τις αντιλήψεις του για τα ελαττώματα του άλλου και συνεργαζόντουσαν στα θετικά τους στοιχεία.

Χοίρος σύζυγος - Πετεινός γυναίκα

Μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ένας εξελίξιμος συνδυασμός, αν και τα δυο μέρη κάνουν τις αναγκαίες υποχωρήσεις. Ο Χοίρος μπορεί να είναι πολύ θερμός και γεμάτος πάθος για την αναλυτική και πνευματικότερη κυρία Πετεινός, ενώ αυτή μπορεί να αποδειχθεί ότι επιχειρηματολογεί και κάνει επίδειξη γνώσεων, μόνο και μόνο για να τον ταπεινώσει. Παρόλα αυτά, αν παραβλέψουν ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς τους, διαθέτουν και οι δύο προσόντα, που θα ήταν πολύ χρήσιμα για τον άλλον.

Χοίρος σύζυγος + Σκύλος γυναίκα

Ευχάριστη σχέση, παρά τις διαφορετικές αντιλήψεις τους σε πολλά. Και οι δυο είναι γεροί, ανοιχτοί και τίμιοι και τους αρέσει να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να πετύχουν αυτό που αναλαμβάνουν. Η κυρία Σκύλος όμως μπορεί να γίνει επιθετική και να ασκήσει αυστηρή κριτική στον Χοίρο, αν αυτός φανεί πολύ επιεικής με τον εαυτό του. Παρόλα αυτά, μπορούν να βρουν κοινά σημεία για καλή συνεργασία και αλληλοσυμπλήρωση.

Χοίρος σύζυγος + Χοίρος γυναίκα

Ένας συνδυασμός που μπορεί να λειτουργήσει καλά, αν οι συνεταίροι αποφασίσουν ότι μπορούν να αντέξουν και τα καλά και τα κακά τους. Γεννημένοι κάτω από το ίδιο σημείο και οι δύο είναι δυνατοί, θαρραλέοι και σεμνοί. Αλλά μπορεί να τους λείπει η κατευθυντήρια γραμμή και να μην έχουν τη δυνατότητα να δυναμώσουν τις αδύνατες πλευρές ο καθένας του άλλου. Ο ένας τους πρέπει να είναι ο έξω από συναισθηματισμούς και πειθαρχημένος αρχηγός, για να αντιμετωπίσει και για λογαριασμό του άλλου την πραγματικότητα και τις δυσκολίες, αλλιώς η αμοιβαία αγάπη και αφοσίωσή τους, δε θα είναι μεγάλη προστασία για αυτούς.