Φίδι
Οι χρονιές 190519171929194119531965197719892001201320252037

Το Φίδι κατακτάει τον κόσμο, χάρη στο δηλητήριο του και την μαγευτική γοητεία του. Το ξεχωριστό στιλ και η ικανότητα για αυτοέλεγχο, κάνουν το Φίδι να ξεχωρίζει οπού βρεθεί. Τέτοιος άνθρωπος θα μπορούσε να αποκτήσει έλεγχο πάνω σε οποιονδήποτε, βρεθεί στο δρόμο του, αλλά ευτυχώς το Φίδι φέρεται συνήθως φιλικά, ενεργά βοηθώντας τα θύματα της ίδιας του γοητείας.

Το Φίδι είναι αρκετά ομιλητικό και όταν θέλει να πει κάτι σημαντικό το κάνει με ρητορικό τρόπο, με ευκολία κατακτώντας τον συνομιλητή του. Μπορεί να συγκρατήσει μεγάλο όγκο πληροφοριών ταυτόχρονα και εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός, να παραμορφώσει, ίσως, λίγο τα δεδομένα, προκειμένου να έχει επιθυμητό, για τον ίδιο, αποτέλεσμα η συζήτηση.

Ανάμεσα στα φίδια υπάρχουν μέντιουμ και μυστικιστές, αλλά υπάρχουν και αρκετοί τσαρλατάνοι, που κερδίζουν εις βάρος τον ευκολόπιστων ανθρώπων.

Το Φίδι αγαπάει, όσο να βγάζει τα χρήματα, τόσο και να τα ξοδεύει, κάνοντας και τα δυο με μεγάλη ευχαρίστηση, δυσκολεύοντας κάποιων να καταλάβει, τι από τα δυο του αρέσει πιο πολύ.

Το Φίδι αγαπάει την τρυφερότητα, την στοργή και την φροντίδα και επιλέγει αλάνθαστα τον άνθρωπο, που μπορεί τα του τα προσφέρει και τα τρία. Πιθανότατα, αυτός ο άνθρωπος να είναι το Βουβάλι ή ο Πετεινός. Εκτός από τα παραπάνω, το Βουβάλι και ο Πετεινός, είναι ικανοί να προσφέρουν στο Φίδι και την ασφάλεια η οποία παίζει μεγάλο ρόλο για το Φίδι.