Σκύλος
Οι χρονιές 191019221934194619581970198219942006201820302042

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν την χρονιά του Σκύλου είναι ειλικρινείς και και σίγουρα κερδίζουν την εμπιστοσύνη. Μπορούν να είναι ευγνώμον και ποτέ δεν θα πληγώσουν τον άνθρωπο που προσπαθεί να τους βοηθήσει. Αν ο σκύλος έχει διάθεση, μπορεί να είναι άριστος και αναντικατάστατος για παρέα, όταν όμως δεν έχει διάθεση, θα σας ξαφνιάσει με απίστευτες σαρκαστικές παρατηρήσεις, σχεδόν σε ότι βλέπει μπροστά του.

Σέβονται τις παραδόσεις και συνήθως τηρούν το γραμμα του νόμου. Εκτός από αυτό ξεχωρίζουν λόγω μεγάλου σεβασμού προς τους ηλικιωμένους, σε αυτήν την περίπτωση ακόμα και ο πιο επιθετικός σκύλος δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να είναι αγενής.

Ο αγώνας για την δικαιοσύνη είναι η αγαπημένη απασχόληση του Σκύλου, μάλιστα σχεδόν το νόημα της ύπαρξής του. Καταρρέει, στην κυριολεξία, όταν καταλαβαίνει πως δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι, προκειμένου να επαναφέρει την τάξη. Άλλο ένα που μπορεί να πληγώσει αφάνταστα έναν Σκύλο, είναι η προδοσία από ένα οικείο πρόσωπο. Σε αυτήν την περίπτωση ο Σκύλος "αρρωσταίνει" και εκτός από αυτό ενδέχεται να κάνει πράγματα που θα καταστρέψουν ολόκληρη την ζωή του.

Από μικρή ηλικία ο Σκύλος αντιλαμβάνεται το γεγονός πως ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από ειλικρινείς ανθρώπους, επιλέγοντας έτσι πολύ προσεκτικά τους φίλους του, οι οποίοι πρέπει να έχουν χαρακτηριστικά όπως ειλικρίνεια και θετική σκέψη. Η Τίγρη, το Κουνέλι και το Άλογο θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Σκύλο να συμβιβαστεί με τις άφθονες ατέλειες που υπάρχουν γύρω μας. Ενώ για τους υπόλοιπους θα είναι δύσκολο να μοιραστούν την ζωή τους με έναν Σκύλο.