Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Υποχρεώσεις και Αποδράσεις

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Υποχρεώσεις και Αποδράσεις

από τον Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Πραγματοποιείται στις 18 Ιουνίου 2023, στις 7:37πμ με συντεταγμένες Αθήνας, Νέα Σελήνη στο επικοινωνιακό και διανοητικό ζώδιο των Διδύμων. Όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή μας ωθεί να κάνουμε μια καινούργια αρχή σε εκείνον τον τομέα του ωροσκοπίου του καθενός όπου τυχαίνει να πέφτει. Λόγω ζωδίου, η καινούργια αρχή μπορεί να σχετίζεται με θέματα επικοινωνίας – προφορικής ή γραπτής – καθώς και με θέματα εκπαίδευσης, εμπορίου και κοντινών μετακινήσεων και ταξιδιών. Περισσότερο, όμως, από καινούργια αρχή, αυτή η Νέα Σελήνη παράγει μια αίσθηση επείγοντος ώστε να τακτοποιηθούν σοβαρά ζητήματα και επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που θα πάρουν τον χρόνο τους, ίσως και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, όπως φαίνεται να είναι το μήνυμα του στασιμοανάδρομου Κρόνου.

Όλα αυτά, όμως, εντός κλίματος αβεβαιότητας και σύγχυσης που θα επιτείνει συμπεριφορές αποφυγής και απόδρασης από τις παραπάνω υποχρεώσεις και εκκρεμότητες (τετράγωνο Φώτων με Ποσειδώνα). Το κλίμα αυτό μπορεί να αφορά ιδιαίτερα την οικονομική διαχείριση και τις εξελίξεις εντός σχέσεων και συνεργασιών (Αφροδίτη σε δευτερεύουσες σκληρές όψεις με τα Φώτα και τον Ποσειδώνα). Υπάρχουν, ωστόσο, ευκαιρίες για συνεννόηση, συζήτηση και από κοινού εξεύρεση λύσεων ώστε και οι υποχρεώσεις να τακτοποιηθούν και οι καλοκαιρινές αποδράσεις να γίνουν (εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης).

Στα επιπλέον θετικά της Νέας Σελήνης είναι ότι μπορεί κανείς πιο εύκολα να θεραπεύσει κακώς κείμενα σε προσωπικές δραστηριότητες και να ανακτήσει δυνάμεις (τρίγωνο Άρη-Χείρωνα). Μικρότερες ή μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες είναι, επίσης, μέσα στο πρόγραμμα για όποιον έχει ήδη εργαστεί και το αξίζει (εξάγωνο Δία-Κρόνου).

Εσείς, άραγε, πώς σκοπεύετε να διαχειριστείτε τις υποχρεώσεις της περιόδου και πόσο χρόνο θα επιτρέψετε στον εαυτό σας για χαλάρωση;

Βαγγέλης Πετρίτσης, PhD vanpetritsisphd.gr