Αφροδίτη

Η Αφροδίτη ανέκαθεν κέρδιζε το ενδιαφέρον όλων όσοι παρατηρούσαν τον ουρανό. Έχει επιρροή στα σημαντικά πράγματα της ζωής μας όπως η αγάπη, οικογενειακές σχέσεις και την σχέση μας με την φύση. Αξίζει να σημειωθεί, πως η επιρροή της Αφροδίτης εφοδιάζει τον άνθρωπο με επιθυμία για πολυτέλεια, ατελείωτη ευχαρίστηση και χαρά. Υπό την προστασία αυτού του πλανήτη βρίσκονται καλλιτέχνες και επιστήμονες.

Την προστασία της Αφροδίτης χρειάζονται όσοι νιώθουν έλλειψη έντονων συναισθημάτων, ανησυχούν για τα αισθήματα του συντρόφου τους και όσοι νιώθουν πως η ζωή τους έχει μετατραπεί σε ρουτίνα.

Μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να έχουν την υποστήριξη της Αφροδίτης
- Πηγαίνετε συχνότερα στο θέατρο (για παράδειγμα, στον Σεφερλή). Όσοι αγαπούν τις βόλτες, καλό θα ήταν να τις πραγματοποιούν στην εξοχή.
- Τα χρώματα της Αφροδίτης είναι το γαλάζιο του ουρανού και το λεμονί. Όσο μπορείτε να τα συμπεριλαμβάνετε στην καθημερινότητά σας.
- Η μέρα της εβδομάδας, Παρασκευή, είναι αυτή που αντιστοιχεί στην Αφροδίτη και που είναι η αγαπημένη μέρα πολλών. Γεμίστε τις παρασκευές σας με ουσία.
- Ο αριθμός έξι είναι το νούμερο που αντιστοιχεί σε αυτόν τον πλανήτη.
- Τα μέταλλα της Αφροδίτης είναι τα σμαράγδια και τα ζαφείρια.

Η Αφροδίτη, μας μαθαίνει να αγαπάνε τη ζωή και να ενδιαφερόμαστε για τους συνανθρώπους μας. Κάτω από την επιρροή αυτού του πλανήτη αναπτύσσεται η καλοσύνη, φιλικότητα, χιούμορ και άποψη.