Ερμής

Ο Ερμής είναι αγγελιοφόρος των θεών. Μεταξύ των υποχρεώσεων του Ερμή ήταν και η παροχή προστασίας στην γυμναστική, την ευγλωττία (ευχέρεια στο λόγο), εμπορία. Την υποστήριξη αυτού του πλανήτη έχουν ανάγκη όσοι δυσκολεύονται να καταναλώνουν σωστά το χρόνο τους και δίνουν μεγάλη προσοχή σε λεπτομέρειες, την ώρα που υπάρχουν άλλα, μεγαλύτερα και πιο σημαντικά θέματα.

Κάτω από την προστασία του Ερμή βρίσκονται συγγραφείς και λέκτορες, ευρεσιτέχνες και δάσκαλοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εύκολοι στην συνεννόηση, έχουν πολλούς φίλους. Δεν βαριούνται ποτέ, γιατί πάντα έχουν με κάτι καινούργιο να ασχοληθούν, ενώ το πλεονέκτημα να σκέφτονται λογικά, τους βοηθάει να τα καταφέρνουν σχεδόν πάντα, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

Μερικές συστάσεις για όσους επιθυμούν να έχουν την υποστήριξη του Ερμή
- Μην αρνείστε να επισκέπτεστε τις λαϊκές αγορές. Δεν είναι ανάγκη να αγοράσετε κάτι. Θα μπορούσατε απλά να κάνετε μια βόλτα και να νιώσετε το απελευθερωμένο επιχειρηματικό κλίμα, που επικρατεί σε τέτοια μέρη. Για αυτούς που θέλουν περισσότερη ησυχία, ταιριάζουν απόλυτα τα βουνά. Κάτω από την επιρροή του Ερμή βρίσκονται, επίσης, σχολεία και και άλλα παρόμοια, όπου οι άνθρωποι έρχονται με σκοπό να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με την βοήθεια των έμπειρων καθηγητών.
- Η μέρα του Ερμή είναι η τετάρτη. Αυτή η μέρα δεν είναι πάντα κατάλληλη για κάτι καινούργιο, αλλά καλό θα είναι ειδικά την τετάρτη να προγραμματίζετε όσες σημαντικές εργασίες σκοπεύετε να κάνετε.
- Ο αριθμός του Ερμή είναι το τέσσερα που συμβολίζει σταθερότητα και ετοιμότητα. Αυτές οι αρετές βοηθούν των άνθρωπο να τα καταφέρνει σε κάθε δύσκολη κατάσταση, χωρίς να πανικοβάλλεται. Χρησιμοποιήστε τον αριθμό τέσσερα προκειμένου να αυξήσετε την ευνοϊκή επιρροή του Ερμή.
- Ο υδράργυρος είναι το μέταλλο του Ερμή. Δεν θα ήταν εύκολο να το χρησιμοποιήσει κανείς ως φυλαχτό, διότι το θερμόμετρο δεν μπορείς να το κουβαλάς πάνω σου όλη την ώρα. Αξίζει, όμως, που και που να το κρατάτε στα χέρια σας.

Η ευνοϊκή επιρροή του Ερμή αναπτύσσει λογοτεχνικές και επιστημονικές ικανότητες, εφευρετικότητα και γενικά το μυαλό.