Κρόνος

Θεωρείται ο πλέον μη ευνοϊκός πλανήτης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την επιρροή του προς το συμφέρον μας. Το θέμα είναι πως ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που, την υποστήριξή του, χρειάζεται κάποιος που πρόσφατα είχε έναν χωρισμό, κάποια απώλεια ή πρέπει να συμβιβάζεται συνεχώς με αντίξοες συνθήκες γύρο του. Ειδική "σημασία" ο Κρόνος δίνει σε όσους βρίσκονται στις πιο δύσκολες εργασίες στην κοινωνία, ωστόσο κάνουν την δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να χάνουν την ψυχική τους αρμονία.

Η επιρροή αυτού του ουράνιου σώματος μαθαίνει στους ανθρώπους, που το χρειάζονται, την αυτοσυγκράτηση σε καταστάσεις που δεν θα μπορούσαν να εξελίσσονται με διαφορετικό, ίσος πιο ευνοϊκό, τρόπο και παραμένουν να είναι δύσκολες και απαιτητικές. Ο Κρόνος βοηθάει να "κατέβει κανείς από τα σύννεφα", να δει πιο φιλοσοφικά τη ζωή και να αντιληφθεί την σκληρή, καμιά φορά, πραγματικότητα.

Μερικές συστάσεις για όσους θέλουν να έχουν την υποστήριξη του Κρόνου
- Χρειάζεται να περνάτε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και να επισκέπτεστε μέρη ιστορικής σημασίας, για παράδειγμα κάποιους αρχαιολογικούς χώρους.
- Μεγαλύτερη σημασία πρέπει να δίνετε στα πιο σκούρα χρώματα, όπως το σκούρο μπλε, μαύρο, καφέ σκούρο. Χρησιμοποιήστε τα στην ενδυμασία σας, στα έπιπλα σας ή κάποια αξεσουάρ.
- Η μέρα που αντιστοιχεί στον Κρόνο είναι το Σάββατο, μέρα που οι περισσότεροι ξεκουράζονται μετά την δύσκολη εβδομάδα. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε την υποστήριξη του Κρόνου, πρέπει για αυτήν την ημέρα να προγραμματίζετε κάποιες σημαντικές, για σας, δουλειές.
- Το 7 είναι το νούμερο που αντιστοιχεί στον Κρόνο και συμβολίζει φιλοσοφία, αναλυτικές ικανότητες, πνευματικότητα, μυστικισμό.
- Ο γρανίτης είναι το πέτρωμα του Κρόνου.

Ο Κρόνος αναπτύσσει στον άνθρωπο θετικά χαρακτηριστικά, όπως επιμέλεια, εργασιομανία, ευθύνη και αρνητικά, καμιά φορά, όπως γρίνια και σκληρότητα.