Ουρανός

Είναι σχετικά νέο ουράνιο σώμα, το οποίο ανακαλύφθηκε αρκετά αργότερα από τα άλλα. Μετά την ανακάλυψη του Ουρανού οι αστρολόγοι είχαν αρκετές διαφωνίες ως προς ιδιαιτερότητες του, αλλά τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που συνδέεται με αναπάντεχα χτυπήματα τις μοίρας, ξαφνικά προβλήματα που προκύπτουν και καμιά φορά με την ολοκληρωτική κατάρρευση όλων των ελπίδων μας. Αν νιώθετε πως τίποτα δεν πάει καλά και τα πάντα γύρω σας καταρρέουν χωρίς κανένα προφανή λόγο, αυτό σημαίνει πως "ο Ουρανός έβαλε το χεράκι του".

Η επιρροή του είναι ιδιαίτερα αισθητή εν καιρώ πολέμου, πολιτικών αναταραχών. Την υποστήριξη του Ουρανού θα χρειαστούν όσοι ταξιδεύουν αεροπλανικός ή με τρένο, εργάζεται σε ηλεκτρονικές επιχειρήσεις.

Πρέπει να θυμάστε πως ο Ουρανός είναι πολύπλοκος πλανήτης, αλλά δεν είναι εχθρικός. Αν έχετε την υποστήριξή του, τότε σε μια δύσκολη στιγμή θα έχετε την βοήθεια των φίλων ή ανθρώπων με επιρροές, που ξαφνικά θα εμφανιστούν μπροστά σας.

Μερικές συστάσεις για όσους επιθυμούν να έχουν την υποστήριξη του Ουρανού
- Ο Ουρανός δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα αλλά συνδέεται με ρίγες (όχι ασπρόμαυρες) και κάποια άλλα σχήματα, ρυθμικά επαναλαμβανόμενα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα ρούχα ή στην επίπλωση του σπιτιού.
- Ο αριθμός που αντιστοιχεί είναι το 8, που στην νουμερολογία δεν θεωρείται και πολύ τυχερό.

Η ευεργετική επίδραση του Ουρανού επιδράει στη ανεξαρτησία αποφάσεων και απόκτηση μοναδικών βλέψεων για τον κόσμο. Αν η επιρροή όμως γίνεται υπερβολική ο άνθρωπος αποκτάει πείσμα και αδιαλλαξία και η συμπεριφορά του γίνεται απρόβλεπτη και προκλητική.