Σελήνη

Η Σελήνη στην αστρολογία επίσης θεωρείται πλανήτης και η επιρροή της στον άνθρωπο είναι αρκετά ισχυρή, άμεσα συνδεδεμένη με έννοιες όπως πίστη, ελπίδα και φιλανθρωπία. Πέρα από αυτό η επιρροή της Σελήνης είναι εξίσου μεγάλη στα καθημερινά γεγονότα και τις δουλειές του σπιτιού. Υπό την προστασία αυτού του ουράνιου σώματος είναι άνθρωποι που έχουν σχέση με την θάλασσα, γυναίκες αφιερωμένες ολοκληρωτικά στην οικογένεια.

Την υποστήριξη της Σελήνης έχουν ανάγκη οι γυναίκες που έχουν ως στόχο την οικογενειακή αρμονία και τις ρομαντικές σχέσεις. Η ευεργετική επίδραση της Σελήνης έχει ως αποτέλεσμα να μας χαροποιούν όλα τα μικρά αλλά ευχάριστα γεγονότα. Εκτός αυτού η τοποθεσία του πλανήτη θα είναι χρήσιμη για όσους ταξιδεύουν, είναι κοντά στην θάλασσα ή στο δάσος. Η Σελήνη είναι μυστήρια. Συνήθως έχει επιρροή στις διεργασίες που εκτελούνται στα βάθη της ψυχής μας, ενεργεί σε επίπεδο υποσυνείδητου. Ωστόσο είναι υπεύθυνη και για την κοινωνική ζωή και διάθεση, διαδεδομένα σε κοινωνικές ομάδες.

Μερικές συστάσεις για όσους επιθυμούν να έχουν την υποστήριξη της Σελήνης
- Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην επαφή σας με τη φύση. Όσοι βρίσκονται στην πόλη επηρεάζονται λιγότερο από την Σελήνη, από αυτούς που είναι στην εξοχή.
- Αποφεύγετε τα σκούρα ρούχα, αξεσουάρ ή έπιπλα. Τα χρώματα που αντιστοιχούν στην Σελήνη είναι το λευκό και το ασημί.
- Η δευτέρα είναι η μέρα που αντιστοιχεί στην Σελήνη, μέρα που πολλοί δεν συμπαθούν. Και για να έχετε την υποστήριξη της Σελήνης πρέπει να το αλλάξετε και να υποδέχεστε την δευτέρα με χαρά, αναλαμβάνοντας εργασία άμεσα χωρίς καθυστέρηση.
- Ο αριθμός δυο είναι ο ρυθμός που αντιστοιχεί στην Σελήνη. Αν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε στην ζωή σας, να θυμάστε πως οι αριθμοί έχουν καθαρά συμβολική έννοια και ο αριθμός 2 έχει να κάνει με συνεργασία, ετοιμότητα, συμβιβασμό και υποχώρηση.
- Πέτρες - οπάλιο, μαργαριτάρια, φεγγαρόπετρα.