Ζώδιο Δίδυμοι Δίδυμοι - Άντρας Δίδυμοι - Γυναίκα

Η περιέργεια του αγοριού Δίδυμου το ωθεί από πολύ μικρο να ενδιαφέρεται για τις υποθέσεις των άλλων. Όταν λέμε υποθέσεις άλλων εννοούμε ακόμη και την κρεβατοκάμαρα των γονιών που η πόρτα της κλείνει το βράδυ, τη θέα ενός ζευγαριού ξαπλωμένου στο γρασίδι η την ανατομία της φίλης του με την οποία θέλει να παίξει το γιατρό. Ο γιατρός είναι πάντα αυτός, η άρρωστη είναι πάντα το κοριτσάκι. Έτσι συνειδητοποιεί τις πρώτες ανατομικές διαφορές ανάμεσα στον εαυτό του και το άλλο φίλο.

Αυτή όμως η ανακάλυψη δεν τον ταράζει. Σαν πάθος και συναίσθημα παραμένει πάντα μόνο περίεργος και απών, άλλα μπορεί κάποτε να συμβεί ώστε από φυσικές αντιδράσεις αυτό το παιχνίδι να γίνει πιο οικείο και τα παιδιά να μπλεχτούν σε μικρά δράματα σεξουαλικού τύπου η να κατηγορηθούν ότι έκαναν "κάτι κακό", όπως λέγεται, σε κάποιο κοριτσάκι.

Ένα ορισμένο ποσοστό Διδύμων καταλήγει (όπως μαρτυρούν οι στατιστικές) για διάφορους λόγους σε κλειστά σχολεία και τότε είναι που τροφοδοτείται ακόμη περισσότερο η τάση τους για περιέργεια που επεκτείνεται όπως είπαμε ήδη σε όλα, άλλα ιδιαίτερα στη σεξουαλική έρευνα.

Από πολύ μικροί ήδη δεν αρκούνται στις αφηρημένες εξηγήσεις που τους παρέχουν οι γονείς τους η οι δάσκαλοι για την αναπαραγωγή, άλλα θέλουν να ξέρουν περισσότερα.

Αν ζουν μαζί με άλλα παιδιά, όπως συμβαίνει συχνά στους Διδύμους, η έρευνα τους αποκτάει πρακτικό χαρακτήρα κι ο Δίδυμος έχει τότε ομοφυλοφιλικές εμπειρίες.

Γενικά αυτές οι εμπειρίες δεν αφήνουν βαθιά ίχνη στους Διδύμους γιατί γίνονται χωρίς συγκινησιακή συμμετοχή και με μόνο το νοητικό ερέθισμα, χωρίς να φτάνουν ποτέ στην πραγματική απόλαυση.

Η αναζήτηση όμως του γιατί μιας ορισμένης αίσθησης μπορεί να ωθήσει τον Δίδυμο να την επαναλάβει κι απ,αυτή την άποψη μπορεί επίσης να θεωρηθεί αποπλανητής.

Επισης πολλές φορές τον διακρίνει μια ωμότητα γιατί οι αισθήσεις που θέλει να δοκιμάσει αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο, και οι αισθήσεις σαν αισθήσεις, η ο οργασμός μόνο σαν οργασμός, ελάχιστα τον ενδιαφέρει πως λειτουργούν για το σεξουαλικό του σύντροφο.

Ο έφηβος Δίδυμος βγαίνει εύκολα από τον ομοφυλοφιλικό η αμφί λαβύρινθο. Ο έρωτας σαν μια πράξη πάθους, σαν πράξη αμοιβαία ερωτική δεν κάνει γι,αυτόν, αν θέλει μια γυναίκα δεν τον απασχολεί ποτέ αποκλειστικά. Μένει πάντα διαθέσιμος σε άλλες εμπειρίες, άλλα όταν διαλέγει μια γυναίκα το κάνει πάντα με φρόνηση, την πείθει για την αξία του, προσπαθεί να τη βάλει μέσα στο ναρκισσιστικό κόσμο που αποτελεί το βασίλειό του. Όμως κουράζεται αρκετά γρήγορα και η διανοητική κούραση ισοδυναμεί για ένα Δίδυμο με ολοκληρωτική καταστροφή σε επίπεδο σωματικό.

Πολλοί τον θεωρούν πρόωρα ανίκανο, όμως δεν είναι. Αρκεί ένα ερέθισμα, μια γυναίκα κακιά, σαδίστρια, που συμπεριφέρεται κατά τρόπο παράδοξο, για να τον αφυπνίσει. Μπορεί να είναι μια περιπέτεια σ,ένα ταχύ τραίνο η σ,ένα αεροπλάνο με λίγους επιβάτες.

Μια νύχτα σ,ένα επαρχιακό ξενοδοχείο με κάποια άγνωστη που τη μάζεψε απ,το δρόμο μπορεί να του προκαλέσει εξαίσιες αισθήσεις, άλλα δεν θα έχει τη διάθεση να την ξαναδεί.

Ο ερωτικός του κόσμος θα ξαναβρεί το ρυθμό του γύρω απ,το ναρκισσιστικό του εγώ.

Όλα αυτά ισχύουν για τον Δίδυμο που μπόρεσε να κάνει τη δουλειά που του ταιριάζει, μια δουλειά που απαιτεί ταξίδια, μετακινήσεις, διαρκείς αποδράσεις. Αντίθετα, ο Δίδυμος που ζει μίζερα σε ένα σπίτι με μια γυναίκα με παντόφλες και μπικουτί στα μαλλιά είναι ένας άνθρωπος εξουθενωμένος με σπάνιες μόνο εξάρσεις μπροστά σ,ένα φιλμ πορνό η με κάποιες συγκινήσεις όταν οι συνάδελφοι στο γραφείο μιλάνε για γυναίκες.

Όταν γερνάει ο εργένης Δίδυμος, μοναχικός, επιδίδεται σε τυχαίες περιπέτειες του δρόμου κι αυτό τον κάνει ευτυχισμένο. Τα βράδια αποτραβιέται μόνος με το λατρεμένο του Εγώ στον πύργο του. Δε ζει με αναμνήσεις άλλα με αισθήσεις που τις δανείζεται από τον Μαρκήσιο ντε Σαντ η την "Ιστορία της Ο". Τέλος, συχνάζει πάντα μοναχικός σε αμφί περιβάλλοντα που τροφοδοτούν τις σελίδες των περιοδικών πορνό.