Ζώδιο Δίδυμοι Δίδυμοι - Άντρας Δίδυμοι - Γυναίκα

Στην ηλικία που χαρίζει ρομαντικά όνειρα, όταν όλα τα κοριτσάκια διαβάζουν παραμύθια, πιστεύουν στη Χιονάτη και τη Σταχτοπούτα, το κοριτσάκι Δίδυμος παίζει με τους συμμαθητές του μπάλα, κολυμπάει, κινείται διαρκώς και γελάει όταν οι άλλοι κλαίνε.

Διαθέτει μια ενστικτώδη και φυσική σκληρότητα που με το πέρασμα των χρόνων ποικίλει άλλα δεν θα χάσει ποτέ εκείνο το σαδιστικό η ίσως μόνο ψυχρά ωμό και κυνικό υπόβαθρο που χαρακτηρίζει όποιον παρατηρεί χωρίς και να συμμετέχει ποτέ.

Ξέρει τα πάντα για το σεξ, από την πιο τρυφερή κιόλας ηλικία, είναι περίεργη, θέλει να μαθαίνει.

Ο,τι δεν της εξηγούν οι γονείς το μαθαίνει από μόνη της, απ,τα βιβλία η βάζοντας τους άλλους να της διηγηθούν τις περιπέτειες που η ίδια θα ζήσει πολύ αργότερα, γιατί γι,αυτήν άλλο είναι να μιλάς για κάτι κι άλλο να το κάνεις.

Μπορεί να χρησιμοποιεί μια γλώσσα εξαιρετικά απελευθερωμένη που δημιουργεί παρανοήσεις. Όμως οι κουβέντες δεν ανταποκρίνονται ποτέ στις πράξεις της. Όποιος ξέρει να την εκτιμήσει μπορεί να επηρεάσει τη μικρή Δίδυμο και να καταφέρει ακόμη και να πλαγιάσει μαζί της άλλα θα είναι και για τους δυο μια εμπειρία ολότελα άχαρη, γιατί όλα εκείνα που η Δίδυμος επιθυμεί σφοδρά στις τρεις το μεσημέρι δεν τα επιθυμεί πια στις τέσσερις κι είναι δύσκολο να βρει κάποιος μαζί της τη σωστή ώρα και τη σωστή στιγμή.

Η φυσική κατασκευή πολλών Διδύμων, που έχουν στενή λεκάνη, τις κάνει ακατάλληλες για κολπική ευχαρίστηση, κι αν ο άντρας δεν είναι ικανός να ξυπνήσει τις ναρκωμένες αισθήσεις τους με τα κατάλληλα λόγια και θωπείες θα βρεθεί μπροστά σ,ένα ψυχρό άγαλμα.

Η γυναίκα Δίδυμος παντρεύεται νωρίς, άλλα είναι δύσκολο να παντρευτεί από τρελό σεξουαλικό πάθος. Παντρεύεται κυρίως για οικονομικούς λόγους. Εύκολα μένει έγκυος. Πάντως ο γάμος της χαρακτηρίζεται από τον υπολογισμό που την πείθει ότι θα ζήσει με την άνεση και την ελευθερία του χρήματος.

Πολλές Δίδυμοι εργάζονται και κερδίζουν πολλά, άλλα δεν είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν, να συντηρήσουν ένα σύντροφο η μια πολυάριθμη οικογένεια. Η σεξουαλική ψυχρότητα συνοδεύεται σχεδόν πάντοτε από εξαιρετική οικονομική σύνεση.

Ωστόσο υπάρχει πάντα το μοιραίο, που έρχεται στη σεξουαλικά ψυχρή Δίδυμο όταν βρίσκεται στο κατώφλι της δεύτερης η τρίτης ηλικίας.

Η Δίδυμος δεν χάνει με τα χρόνια τα πλούσια μαλλιά της. Επίσης δύσκολα παίρνει βάρος κι αυτό της δίνει έναν αέρα νεανικότητας. Ίσως οι μάγισσες του μεσαίωνα που τις έβαζαν και τις ζύγιζαν κι αν ήταν πολύ αδύνατες η είχαν πολλά μαλλιά τις έκαιγαν, άνηκαν σ,αυτό το ζώδιο.

Η Δίδυμος δεν συμμετέχει και παίζει πολλές φορές θέατρο, άλλα δεν υποκρίνεται πια όταν φτάνοντας στην ωριμότητα ανακαλύπτει την αξία του αληθινού οργασμού, τη βαθιά συγκίνηση που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα στην αγκαλιά ενός άντρα. Τότε έρχεται η στιγμή που θα πληρώσει την αδιαφορία που έχει αποδείξει στο παρελθόν, σε προηγούμενους έρωτες, σ,ένα σύζυγο που έζησε μαζί της διπλή ζωή.

Ο ναρκισσισμός της μετατρέπεται σε απληστία για χάδια, για ορμή, για κρεβάτι.

Ίσως είναι αληθινή η άποψη πως ο άντρας η η γυναίκα έχουν ανάγκη να ζήσουν τον αληθινό έρωτα μια φορά τουλάχιστον στη ζωή τους. Ίσως πάλι μια παρένθεση πάθους είναι αναγκαία και μπορεί να φτάσει κάπως αργά η πολύ νωρίς άλλα είναι όμορφο που γεμίζει κάποιο χρόνο από τη σύντομη ζωή μας.