Ζώδιο Ταύρος Ταύρος - Άντρας Γυναίκα - Ταύρος

Ίσως περισσότερο από το αρσενικό, το κορίτσι Ταύρος ανακαλύπτει από πολύ μικρο εκείνο το είδος ερωτικής απόλαυσης που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο.

Είναι ζηλιάρα και της αρέσουν τα μητρικά χάδια, νιώθει τον ανταγωνισμό και την κατάκτηση από τα τρία η τέσσερα κιόλας χρονιά της.

Χωρίς να το θέλει, όλα πάνω της είναι αισθησιακή, ο τρόπος που κινείται, το δέρμα, το χαμόγελο.

Ο ανταγωνισμός της ξεκινάει από σεξουαλικό κίνητρο, θέλει να είναι η πιο όμορφη ανάμεσα στις συμμαθήτριες της, η ζήλια που προκαλεί στις άλλες της προσφέρει μια φυσική χαρά. Στα δέκα με δώδεκα χρόνια της ντύνεται προκλητικά για να προσελκύσει πάνω της την προσοχή και τα βλέμματα.

Όμως το κορμί της δεν υπακούει, η ανάπτυξη της αργεί, η περίοδος της εμφανίζεται με καθυστέρηση. Όμως αυτό δεν την εμποδίζει να σπέρνει γύρω της κλίμα γοητείας και θηλυκότητας.

Δε διστάζει να φιλιέται εδώ και κει, ν,αφήνει να της χαϊδεύουν τα ευαίσθητα σημεία του γοητευτικού αν και όχι τέλειου κορμιού της, το πλούσιο στήθος της επίσης, άλλα την κατέχει μια έντονη απώθηση ν,αφήσει να κατακτηθεί ολοκληρωμένα.

Μένει για πολύ καιρό αυτό που στον περασμένο αιώνα αποκαλούσαν μισοπαρθένα.

Δεν διαθέτει μεγάλη φαντασία και μετά την πρώτη σχέση που της προκαλεί τραύμα βρίσκεται μάλλον πιο μακριά πάρα πιο κοντά στο γάμο.

Μπορεί να εξελιχθεί σε μια κυριαρχική σύντροφο, γεμάτη συνεχείς απαιτήσεις έρωτα και κρεβατιού.

Ματαιόδοξη, για να ομολογήσει την ανάγκη της για τη ερωτική πράξη, για να ομολογήσει πως θέλει απλά να κάνει ολοκληρωμένο έρωτα με το αρσενικό που έχει επιλέξει, προσπαθεί να μετατρέψει τη λίμπιντο της σε πάθος, σε μια ρομαντική άλλα συχνά ενοχλητική προσκόλληση.

Πολλές φορές υποχρεώνεται να αλλάξει ερωτικό σύντροφο η σύζυγο, γιατί ο άντρας της φεύγει, την εγκαταλείπει αναζητώντας γυναίκες πιο ελεύθερες, πιο ανεξάρτητες. Άλλοτε πάλι παραμένει μια σχέση γάμου που την υφίσταται ένας άντρας μαζοχιστής, πάντα διαθέσιμος στο κρεβάτι και πάντα πρόθυμος να την επιβεβαιώσει.

Εκείνη, την ώρα που κάνει έρωτα δεν εγκαταλείπει τα όσα την απασχολούν, μπορεί να σκέφτεται τα παιδιά, το σπίτι.

Όμως ο άντρας της πρέπει να εκτελεί τα συζυγικά καθήκοντα ακόμη και μετά τριάντα χρόνια γάμου, γιατί σε εκείνη η ανάγκη της ερωτικής πράξης είναι κυρίαρχη και είναι δύσκολο να βρει αλλού παρηγοριά.

Κατά βάση πιστή, καταφεύγει αλλού μόνο αν ο άντρας της δεν λειτουργεί πια ως αρσενικό και δεν συμπληρώνει τον κανονικό εβδομαδιαίο ρυθμό.

Η γυναίκα Ταύρος δεν είναι φεμινίστρια, η ίσως μ,ένα δικό της τρόπο, γιατί γι,αυτήν ο άντρας είναι το αντικείμενο. Κι ο άντρας που αντέχει κοντά της επί χρόνια πρέπει να έχει μια μαζοχιστική διάθεση πέρα από όλα τα άλλα.

Μπορεί, σε κάποιες περιπτώσεις, να οδηγηθεί σε περιπλανήσεις η σε μια σεξουαλική μόνωση που δεν κατορθώνει να τη γεμίσει με τίποτα.

Δύσκολες οι ομοφυλόφιλες σχέσεις για μια γυναίκα που επιθυμεί σωματικά και ψυχολογικά τη διείσδυση, που θέλει να κυριευθεί ερωτικά, να νιώσει το κορμί του αρσενικού. Από νεαρότατη δεν πάει πιο πέρα από μια τυχαία ομοφυλοφιλική εμπειρία.

Πως μπορεί να πληρωθεί το κενό της γυναίκας Ταύρου που έχασε τους άντρες η τον άντρα που θα μπορούσε να είναι ο σύντροφος της, η καλύτερα το καθημερινό αντικείμενο της ζήλιας και των απαιτήσεών της?

Είναι αληθινό δράμα. Μπορεί ν,αρχίσει να καταβροχθίζει γλυκά, φαγητά, να μετατραπεί σε μια θαυμάσια μαγείρισσα εκατόν τριάντα κιλών, μπορεί ακόμη να βγει στους δρόμους φωνάζοντας συνθήματα υπέρ κάποιου πολιτικού κόμματος. Δεν έχει όμως καμιά ιδεολογική έφεση, το κάνει μόνο για να εκτονωθεί.

Αν είναι ευκατάστατη μπορεί να καταφύγει σε πολύ νεότερους της που έχουν τη διάθεση ερωτικών παιχνιδιών, μπορεί ακόμη να αρχίσει να διαβάζει πορνό και να αυτοικανοποιείται άλλα είναι επίσης δυνατό να εξελιχθεί σε αθεράπευτα νευρωτική.

Αλίμονο στη γερασμένη Ταύρο που δεν μπορεί να ζήσει ούτε με αναμνήσεις, αναμνήσεις που στη μνήμη περιβάλλονται από ρόδα άλλα που έχουν πάντα για επίκεντρο τη μορφή ενός άντρα. Θα καταλήξει να συχνάζει σε κλινικές και συμβούλους για το σεξ.