Ζώδιο Ταύρος Ταύρος - Άντρας Γυναίκα - Ταύρος

Μπορεί να συμβεί ο νεαρός Ταύρος να είναι ιδιαίτερα ελκυστικός κι αυτή του τη γοητεία τη νιώθει σε πολύ νεαρή ηλικία. Τότε είναι εύκολη λεία ομοφυλόφιλων κύκλων γιατί συνάμα είναι και αθώος. Όμως αυτού του τύπου οι εμπειρίες δεν αφήνουν σπουδαία σημάδια, η σεξουαλική ζωή του νεαρού Ταύρου αναπτύσσεται σύμφωνα με τους καλύτερους κανόνες, έχει μεγάλη επιτυχία με τα κορίτσια. Οι πρώτες του εμπειρίες περιβάλλονται από έντονο συναισθηματισμό και ρομαντισμό, ενώ η φυσικότητα του είναι τόση που ο έρωτας μοιάζει με την απόλαυση που νιώθει κάποιος όταν πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

Μόνο που ο ίδιος δεν το ξέρει, δεν ξέρει πως το να πάει στο κρεβάτι μ,ένα κορίτσι σημαίνει πάντα απ,τη μεριά του μια δόση τρυφερότητας γιατί είναι βασικά τύπος στοργικός και θα ήταν το ίδιο ακόμη κι απέναντι σε μια γυναίκα που την πήρε απ,το δρόμο.

Τρώω, πίνω, πορνεύομαι είναι το ίδιο για τον τόσο συμπαθητικά υλιστή Ταύρο. Το αγόρι Ταύρος των δέκα - δώδεκα χρονών, συχνά παχαίνει, τρώει πολύ, η λίμπιντο τον σπρώχνει στα γλυκά, τη σαντιγί, τα παγωτά. Όταν το σεξουαλικό ερέθισμα του γίνει συνείδηση, μετά τα δεκαπέντε, αποπλανεί κάποια συμμαθήτρια χωρίς καμιά δυσκολία, και είναι τρυφερός, γλυκός, γεμάτος κατανόηση.

Άλλα κορίτσια υπάρχουν τόσα και η ματαιοδοξία του και η τάση στις υλικές απολαύσεις είναι ισχυρή και τον κυριαρχεί από τα δεκαπέντε ως τα εικοσιπέντε του χρόνια. Έντονη σεξουαλική ζωή, καμιά αποτυχία, όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Τρώει πολύ, πίνει πολύ, κάνει πολύ έρωτα. Του αρέσουν επίσης οι παραλλαγές πάνω στο ίδιο θέμα άλλα δεν έχει μεγάλη φαντασία, αφήνει στη σύντροφό του τις πρωτοβουλίες στο κρεβάτι.

Παντρεύεται νωρίς γιατί έχει αφήσει έγκυο την κοπέλα από επιπολαιότητα, κι ύστερα υφίσταται το γάμο με φαινομενικό ενθουσιασμό και αφοσίωση στα παιδιά. Δεν είναι όμως πιστός. Του αρέσουν οι εξωσυζυγικές περιπέτειες. Ο ακατάσχετος ρυθμός με τον οποίο καταφέρνει να έχει κατακτήσεις, ο ανεξιχνίαστος έρωτας που σκορπάει δεν ασθενεί με το πέρασμα των χρόνων.

Θα πρέπει να του συμβούν εξωτερικοί παράγοντες, αρρώστιες, διαταραχές για να τον κάνουν να υποχωρήσει στη μάχη. Ίσως όμως το φαΐ και το πιοτό τον οδηγούν σε κάποια νωθρότητα στο κρεβάτι. Σύζυγος ζηλιάρης, γεμάτος εθισμούς, ακολουθεί και στις συζυγικές σχέσεις έναν κανονικό ρυθμό, διαλέγει το Σάββατο γιατί έχει την Κυριακή για ύπνο.

Τελικά όμως η απόλαυση του καλού φαγητού μειώνει καθώς περνούν τα χρονιά. Ακόμη και σε μεγάλη ηλικία είναι ένας άνθρωπος που γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό, αναδίδει μια ορισμένη γοητεία γεμάτη ηρεμία και χαλάρωση, κάτι που καταπραΰνει τα νεύρα των γυναικών που βρίσκονται σε υπερένταση.

Δεν του κακοφαίνονται καθόλου οι ώριμες γυναίκες. Νιώθει κατάθλιψη όταν πια οι φυσικές δυνάμεις τον εγκαταλείπουν, όταν παύει να είναι ο εραστής που υπήρξε κάποτε.

Μαζί με τη φυσική του ορμή χάνει κι ένα μέρος του εαυτού του, και μάλιστα εκείνο που θεωρεί καλύτερο, μπορεί να πέσει σε θλίψη, γιατί η διαρκής μελαγχολία που του προκαλούν οι αναμνήσεις της περασμένης ζωής του που υπήρξε έντονη τον ταράζει και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Τότε μπορεί να καταφύγει στο "μάτι", έχει στο σπίτι ταινίες και περιοδικά πορνό, καταφεύγει σε επαγγελματίες του είδους η οδηγείται στον ψυχίατρο.