Ζώδιο Ιχθείς Ιχθείς - Άντρας Ιχθείς - Γυναίκα

Όμορφο το κορίτσι αυτού του ζωδίου, γίνεται όλο και πιο όμορφο, κορίτσι γλυκύτατο, ευαίσθητο άλλα ελάχιστα πνευματώδες. Έτοιμη να δεχτεί κάθε επιρροή, με τάσεις στα μπερδέματα, της είναι δύσκολο να πει όχι στο πρώτο κάλεσμα του σεξ. Από περιέργεια η ελαφρότητα υποκύπτει σε πολύ νεαρή ηλικία, άλλοτε παντρεύεται, άλλοτε όχι, έχει πάντως μακρόχρονες σχέσεις οντάς παντρεμένη η ανύπαντρη.

Αφήνεται να παρασυρθεί από την ατμοσφαίρα της στιγμής, υποκύπτει σε όλους και σε όλα, έχει εύκολο οργασμό άλλα μπορεί να είναι και ο τύπος της ψυχρής γυναίκας, που υποκρίνεται ότι νοιώθει συγκίνηση μ,οποίον της προσφέρει χρήματα, κοσμήματα, κλπ.

Η γυναίκα Ιχθύς νιώθει ανατριχίλα όταν της χαρίζουν αντικείμενα που την κάνουν πιο όμορφη. Είναι τεμπέλα, της αρέσουν οι δουλείες που δεν της στοιχίζουν κούραση, της αρέσει να βρει έναν άντρα να τη συντηρεί, το σεξ συνδέεται κατά κάποιο τρόπο γι,αυτήν με την ευγνωμοσύνη.

Γεμάτη πάθη, δεν είναι η γυναίκα που ανοίγει απλώς τα πόδια της, συμμετέχει ενεργά στα διάφορα παιχνίδια που ένας άντρας η μια άλλη γυναίκα της επιβάλλουν, αμφισεξουαλική από τεμπελιά και για να γνωρίσει ασυνήθιστες απολαύσεις, αφήνεται να παρασυρθεί σε ομαδικούς έρωτες, σε αισθήσεις κάθε τύπου που αφορούν τη σεξουαλική ζωή.

Παντρεμένη η όχι, δεν προβάλλει αντιστάσεις σε νέες εμπειρίες. Τίποτα πιο εύκολα απ,το να την οδηγήσει κανείς στο κρεβάτι. Φτάνει να της το ζητήσει, κι εκείνη θα πει πάντα το ναι.

Μια υψηλή δόση αθώας ματαιοδοξίας κάνει τη ζωή της γεμάτη και ευτυχισμένη αν τύχει να έχει σαν εραστή κάποιον σημαντικό άντρα. Ο σύζυγός της μετράει, άλλα εκείνη έχει πάντα τη διάθεση να τον προστατεύει, κλαίει για χάρη του, απελπίζεται αν τα πράγματα του πηγαίνουν άσχημα, και είναι φοβερή νοσοκόμα αν τύχει και αυτός η τα παιδιά αρρωστήσουν.

Αντίθετα προς τον άντρα Ιχθύ, εκείνη εκφράζει το μαζοχισμό της με την σχεδόν καθημερινή θυσία που επιβάλει στα πρόσωπα που αγαπά. Το κλάμα είναι μια άλλη καθημερινή άσκηση που την ερεθίζει, την προκαλεί.

Η σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα Ιχθύ μετά από τόσα δάκρυα μπορεί να είναι λίγο ... αλμυρή, περιέχει όμως σίγουρα μια ασυνήθιστη συγκίνηση. Και η Ιχθύς ξέρει να προσφέρει ασυνήθιστες συγκινήσεις παρά την φαινομενική της παθητικότητα. Ξέρει να τις προσφέρει όταν όχι νέα πια αφιερώνει πολύ χρόνο σε έναν σύντροφο. Το πάθος της παραμένει ανέπαφο μέσα στο χρόνο.