Ζώδιο Κριός Κριός - Άντρας Κριός - Γυναίκα

Έντονη ζωική φόρτιση που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην επίδραση του πλανήτη Άρη, ο οποίος διευθύνει και κυριαρχεί τους πολέμους. Από παιδί ο μικρός Κριός παλεύει με τους συμμαθητές του, κυλίεται μαζί τους στο χώμα, επιτίθεται χωρίς λόγο πολλές φορές σ,όποιον του είναι αντιπαθητικός η του φαίνεται αδύναμος, αποφορτίζεται από την εντονότατη σεξουαλική του φόρτιση σε ομαδικές συγκρούσεις, σε αγώνες που μπορεί να γίνουν και στη μέση του δρόμου η στην εξοχή. Οι ειδικότερες συνθήκες δε παίζουν σπουδαίο ρόλο και οφείλονται μόνο στις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει ο μικρός Κριός.

Έχοντας ωριμάσει πρώιμα προσπαθεί να αφουγκραστεί όσα διαδραματίζονται στην κρεβατοκάμαρα των γονιών του. Η πρώτη αυτοϊκανοποίηση του μικρού Κριού μπορεί να συμβεί πριν καλά καλά κλείσει τα έξι του χρόνια. Όμως η εικόνα της γυμνής μητέρας που βγαίνει από το μπάνιο μπορεί να του προκαλέσει κάποιο τραύμα και να τον κάνει να μισήσει τις γυναίκες. Τότε θα ψάξει να βρει διέξοδο σε παράξενα παιχνίδια με τους συμμαθητές του.

Ο Κριός είναι πολύ ευαίσθητος στο σεξ και σε ο,τι το αφορά από την πιο τρυφερή ακόμη ηλικία. Τα παιχνίδια με τ,άλλα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, οι φαντασιώσεις που συχνά περιλαμβάνουν και τη μητέρα του, το κρυφάκουσμα των θορύβων που ακούγονται πίσω από την πόρτα των γονιών του, όταν κάνουν έρωτα, είναι πράγματα που απασχολούν τον Κριό από πολύ μικρο, πριν καν κλείσει τα δέκα του χρόνια.

Σιγά σιγά όμως η αυτοϊκανοποίηση του γίνεται όλο και ταχτικότερη ασχολία συντροφεμένη από σαδομαζοχιστικά όνειρα. Το πρόσωπο του δωδεκάχρονου - δεκατετράχρονου Κριού είναι γεμάτο σπυράκια και η πεινά του για σεξ καταφέρνει να παραμερίσει άλλα ενδιαφέροντα, όπως τη μελέτη, τα σπορ, τη φύση, την αγάπη στη ζωή. Έχει το δαίμονα μέσα του, η αυτοϊκανοποίηση συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς. Αν βρεθεί σε κάποιο κολέγιο η σε θερινή κατασκήνωση μαζί με άλλα αγόρια δέχεται η προκαλεί ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Κι αν τύχει κι υπάρχει στο σπίτι κάποια βοηθός εύκολη θα αναπτύξει σίγουρα μαζί της παράνομες σεξουαλικές σχέσεις.

Πολλοί Κριοί έχουν τις πρώτες τους σεξουαλικές σχέσεις με γυναίκες του αγοραίου έρωτα. Αυτές οι σχέσεις επιδρούν στην κατοπινή σεξουαλική τους ζωή ακόμη και από την άποψη της υγιεινής. Πρόκειται για ζώδιο που έχει εύκολα τα αφροδίσια νοσήματα. Όσο για το σεβασμό απέναντι στη γυναίκα, αυτός γίνεται στη συνέχεια δύσκολος εξαιτίας των πρώτων αυτών προσεγγίσεων που είναι σκοτεινές και χωρίς ενθουσιασμό.

Ο Κριός συγκεντρώνει τα πάντα γύρω από το πρόσωπο του και το αν η σύντροφός του δοκιμάζει η όχι ικανοποίηση τον ενδιαφέρει μόνο ως ένα σημείο, ως το σημείο μόνο που αφορά τον ίδιο.

Έτσι οι σχέσεις του Κριού με τις γυναίκες ακόμη κι όταν ενηλικιωθεί και γίνει υπεύθυνος είναι μικρής διάρκειας και διόλου ικανοποιητικές για τις γυναίκες. Μπορούν να γίνουν μόνο ενδιαφέρουσες αν ο Κριός καταφέρει κατά κάποιο τρόπο να αποφορτιστεί από τον υπόγειο σαδισμό του, αν μπορέσει να βιάσει μια γυναικά , να τη διακορεύσει, αν η γυναικά υποκριθεί ότι νιώθει φόβο, αν τον πείσει ότι είναι ο πρώτος.

Βασικά πρωτόγονος ο Κριός δεν παίρνει χαμπάρι από πολλά τεχνάσματα. Ο εικοσάχρονος - τριαντάχρονος Κριός θέλει να αλλάξει, δεν του αρέσει να κατέχει πάντα το ίδιο αντικείμενο (γιατί έτσι αντιμετωπίζει τη γυναικά) και κατακτά συνεπώς όλο και νέα αντικείμενα που χρησιμοποιεί όμως πάντοτε με τον ίδιο τρόπο. Δείχνει ελάχιστη αφοσίωση, καταναλώνει στα γρήγορα τη σεξουαλική πράξη, εκτός κι αν η γυναικά καταφέρει να του ερεθίσει μερικές φαντασιώσεις που τείνουν στο σαδισμό.

Όταν παντρευτεί ο Κριός, είτε επειδή πίστευε ότι θα έβρισκε επιτελούς την απολυτά υποταγμένη (και φυσικά ακόμη) γυναικά, είτε γιατί αναζητά μόνο την κοινωνική καταξίωση, η σεξουαλική ζωή του γίνεται μετά από λίγο καιρό ανυπόφορη και ψάχνει έξω από το σπίτι άλλες συγκινήσεις.

Η σεξουαλική και ορμονική ζωτικότητα, όμως, του Κριού σβήνει σαν το κερί σχετικά γρήγορα και μένει μόνο μια φλογίτσα που χρειάζεται μόνο μια πνοή, μια ανάσα, για να ζωηρέψει. Αυτή την πνοή μπορεί να τη δώσει στον πενηντάρη Κριό άλλοτε μια απαγορευμένη αίσθηση, άλλοτε μια ομοφυλοφιλική σχέση. Και δεν είναι σπάνιο στους Κριούς να αλλάξουν πορεία στην ωριμότητα τους, και να αφιερωθούν σε μια πολύ εύκολη γυναίκα, πόρνη, ίσως ακόμη και πανάσχημη, η σε ομαδικούς έρωτες η ίσως και στα ναρκωτικά.

Για τον Κριό δεν είναι, από σεξουαλική άποψη, πολύ ευτυχισμένη η ηλικία που προχωρεί. Το σεξ που τόσο κυριάρχησε στην νιότη του έρχεται τώρα να τον ταράξει, άλλα σαν φάντασμα πια, σαν ένας σκελετός που χορεύει. Σε πολλούς Κριούς που είναι υλιστές, χωρίς πολλές πνευματικές ανησυχίες και με λίγες διανοητικές πηγές, το σεξ διαταράσσει τα τελευταία χρόνια μιας ζωής που δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένη γιατί μέσα τους επιμένει να ζει ο παλιός σάτυρος που προσπαθεί να πλανέψει νεαρά αγόρια η κορίτσια και μην κατέχοντας η κατέχοντας λίγο μόνο τη γοητεία του λόγου, της πειθούς, που θα μπορούσε να παγιδεύσει τους νέους δεν καταφέρνει να κρύψει τις επιθυμίες του ούτε καν πίσω από ωραία λόγια.

Ο Κριός δεν έχει αυτή την ικανότητα και όταν είναι γέρος και κουρασμένος αυτό που μοναδικά επιθυμεί είναι η απόλαυση. Έτσι η σεξουαλική του σταδιοδρομία καταλήγει όπως είχε αρχίσει, με αργυρώνητες σχέσεις και με το φάσμα της πρώιμης εκσπερμάτωσης που τον καταδίωκε σ,όλη του τη ζωή.