Ζώδιο Κριός Κριός - Άντρας Κριός - Γυναίκα

Η γυναίκα Κριός είναι τύπος εξεγερσιακός και προικισμένη με πολύ πρώιμη σεξουαλικότητα, όπως κι ο αρσενικός Κριός άλλωστε, τάσσεται αντιμέτωπη σε όλους τους προκαθορισμένους κανόνες της κοινωνίας μας. Μισεί το σχολείο, τους δασκάλους και, στην τρυφερή της ηλικία, τη νταντά της. Οι σχέσεις με τη μητέρα της είναι πολύ δύσκολες ενώ αντίθετα οι σχέσεις με τον πατέρα της πιο ομαλές.

Μίσος και έρωτας απέναντι στις διάφορες φιλενάδες, πνεύμα ανταγωνισμού απέναντι στα αγόρια που πρέπει, κατά τη γνώμη της, να είναι σκλάβοι και υπήκοοι της. Κατέχεται από ισχυρούς σεξουαλικούς ερεθισμούς, που αν τύχει να βρίσκεται σε σχολείο κοριτσιών μεταφράζονται σε ομοφυλοφιλικές εμπειρίες, κατά τις οποίες εκείνη παίζει το ρόλο τους αρσενικού και του κυρίαρχου.

Η φυσική ανάπτυξη συντελείται πολύ νωρίς στη μικρή Κριό, δείχνει να είναι μεγαλύτερη από την ηλικία της, και εξαιτίας μιας ιδιαίτερης σεξουαλικής έφεσης πέφτει συχνά θύμα βιασμού, επιθέσεων, βίας. Η συμπεριφορά της είναι τέτοια που εξάπτει τη φαντασία των αρσενικών. Όπως για τον αρσενικό Κριό έτσι και για τη γυναίκα, κορίτσι η κοπελίτσα, οι πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες δεν είναι ειδυλλιακές.

Συχνά βιάζεται, γίνεται αντικείμενο πόθου αντίθετα από τη θέληση της, μπορεί ακόμη να υποφέρει ακριβώς γιατί άναψε σε κάποιον άντρα μια φλόγα για την οποία δεν είναι απολύτως υπεύθυνη. Απλά αναδίνει μια τρομερή σεξουαλική έλξη. Μυστικιστικές κρίσεις μπορεί να αντικαταστήσουν στο κορίτσι των δεκατριών - δεκαπέντε χρόνων τις πρώτες αυθεντικές επιθυμίες της.

Αν η επιλογή του σεξουαλικού συντρόφου είναι ευτυχής κι αν πρόκειται για ελεύθερη επιλογή, η κοπέλα δεν έχει ηθικά προβλήματα που να τη συγκρατούν. Λίγο την ενδιαφέρει αν ο νεαρός η ο άντρας που την απασχολεί είναι παντρεμένος, ίσως όχι πολύ νέος πια η έχει άλλα ελαττώματα. Δεν είναι διόλου υποκρίτρια, δίνει όλο της το είναι άλλα της αρέσει να κατακτηθεί.

Η προγαμιαία ζωή της είναι ζωηρή και έντονη. Η ένταση, η επιθυμία για νέες περιπέτειες, η ανία αυτού που ήδη έχει, είναι ταυτόσημα σ,αυτήν όπως και στον αρσενικό, οι εμπειρίες που ζει είναι ποικίλες, ζητάει από το σεξουαλικό της σύντροφο αποδείξεις ισχύος.

Επιθυμεί να έχει οργασμούς και καθώς οι οργασμοί είναι γι,αυτήν δύσκολοι, μια και έχει μεγάλη ευαισθησία στους ψυχολογικούς ερεθισμούς, παίρνει την απόφαση να στραφεί σε άλλες κατευθύνσεις. Λόγου χάρη καταφεύγει στην ομοφυλοφιλία που τη θεωρεί βεβαία πάντα πρόσκαιρη. Αντίθετα, οι ομαδικοί έρωτες δεν της ταιριάζουν τουλάχιστον στο βαθμό που δεν μπορεί να πρωταγωνιστεί. Οι διάφορες σεξουαλικές εμπειρίες της διαμορφώνουν ένα θωρακισμένο χαρακτήρα που την κάνει να μοιάζει ένα άτομο χωρίς συναισθήματα, χωρίς ρομαντισμό.

Απ,την άλλη μεριά, η σαδομαζοχιστική της τάση της επιβάλλει να προσκολλάται σε άτομα δύσκολα, ανίκανα ίσως ν,αγαπήσουν, η ακόμη και σε υποκείμενα επικίνδυνα, εγκληματικά. Ο γάμος της γίνεται στα γρήγορα, είτε σε πολύ νέα είτε σε πολύ ώριμη ηλικία, μερικές φορές για λόγους μόνο οικονομικούς και κοινωνικούς, άλλες πάλι από το φόβο της μοναξιάς που καθώς περνούν τα χρόνια νιώθει να γιγαντώνεται μέσα της.

Γερνάει όμως καλά, με καμουφλαρισμένη και γεμάτη κομψότητα ηρεμία. Πίσω βέβαια απ,το προσωπείο της ηρεμίας κρύβει παράλογα κόμπλεξ, τρομερά ζευγαρώματα με πολύ νεαρούς, με τους οποίους πολλές φορές η διαφορά ηλικίας είναι χαώδης.

Εκείνη όμως έχει ανάγκη από φρέσκο κρέας και έτσι τότε, όπως κατά την πρώτη της νεότητα η διαφορά ανάμεσα στα φύλα συγχέεται, η αφύπνιση των αισθήσεων μπορεί να καταλάβει το κορμί και την ψυχή της Κριού σαν ψηλός πυρετός, σαν αγιάτρευτη αρρώστια.