Ζώδιο Σκορπιός Σκορπιός - Άντρας Σκορπιός - Γυναίκα

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο ρωμαλέα ζώδια, αντιπροσωπεύει το σεξ.

Από παιδί ενδιαφέρεται για όλα όσα αφορούν το σεξ, διοχετεύει στη βια πάλη τη φυσική του επιθυμία, αμερικανοποιείται. Συχνά μια ακατανίκητη επιθυμία τον σπρώχνει να ριχτεί στο χορτάρι και να πιέσει πάνω στη γη με βιαιότητα το ζεστό κορμί του που βράζει απ,την επιθυμία, εξαντλώντας έτσι μια δύναμη που τον ωθεί να θέλει τα πάντα.

Ο έφηβος Σκορπιός είναι αθεράπευτος. Όλες οι γυναίκες του αρέσουν. Νέες, πιο νέες, όμορφες και άσχημες. Δεν μπορεί να βρίσκεται ποτέ μόνος. Θέλει μια γυναίκα στο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, το σινεμά, και κυρίως στο κρεβάτι.

Η γοητεία του ταράζει, η φωνή του έχει χαμηλές αποχρώσεις που μοιάζουν να βγαίνουν βαθιά από μέσα του, το βλέμμα του γδύνει. Οι γυναίκες, ακόμη κι εκείνες που είναι λιγότερο προικισμένες σεξουαλικά νιώθουν κοντά του βαθιά συγκίνηση. Για τον Σκορπιό οι γυναίκες είναι εύκολη υπόθεση, κατέχει το χάρισμα της κατάκτησης σαν δώρο της φύσης.

Λεγεώνες από κορίτσια, γυναίκες που καταφέρνει να έχει πολύ εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, χωρίς ερωτικά παιχνίδια, μόνο για σεξ. Ξέρει να ερεθίζει μια γυναίκα, να μακραίνει τη διάρκεια της απόλαυσης.

Η γυναίκα που συνηθίζει σ,ένα τέτοιο ρυθμό, σ,έναν άντρα για τον οποίο μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή δεν μπορεί μετά να ικανοποιηθεί από άντρες πιο ήπιους.

Καταδιωκόμενος από γυναίκες, όλες ζηλιάρες, εύκολα κάνει τις επιλογές του. Όταν παντρεύεται το κάνει όχι τόσο από έρωτα όσο από κοινωνικές άξιες και για να ζει καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς τον έρωτα βρίσκει παντού και πάντοτε, πίσω από κάθε γωνιά.

Του αρέσει να είναι κάποιος, να εκπροσωπεί άλλους, έχει μεγάλη συνείδηση της αξιοπρέπειας, και η γυναίκα που τον βοηθά ν,ανοίξει δρόμο και να κάνει καριέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή του.

Ας μην νομίζει όμως κανείς ότι αυτό τον εμποδίζει να χώνεται σε ξένα κρεβάτια.

Η πίστη ηχεί παράξενα για τον Σκορπιό, άλλα ξέρει να ξεχωρίζει την οικογενειακή ζωή από την ερωτική που καθορίζει τη ζωή του έξω από το σπίτι. Έχει γρήγορες ερωτικές συναντήσεις άλλα όπως οι ανατολίτες τα καταφέρνει καλά μέχρι σε μεγάλη ηλικία. Στην ποσότητα βρίσκει φυσικά και τη γυναίκα που θα καταφέρει να ερεθίσει τα ερωτογενής κέντρα του. Τότε γίνεται τρομερά ζηλιάρης, δείχνει όλο το ταμπεραμέντο του να κατέχει αποκλειστικά και δημιουργεί δράματα, γεμάτα δάκρυα και σκηνές. Ταλαιπωρεί την ερωτική του σύντροφο η οποία εύκολα εξαντλείται καθώς δέχεται την διαρκή επιθετικότητα του Σκορπιού με την ερωτική ένταση. Εκείνος είναι ευτυχισμένος καθώς τα δάκρυα, η δυστυχία εκείνη και η όλη κατάσταση τον οδηγούν σε ερωτική έξαρση.

Αυτό το είδος σαδισμού αφήνει μόνο τον Σκορπιό, κουρασμένο, στην τρίτη ηλικία, αν τα καταφέρει βέβαια να φτάσει εκεί, γιατί η ζωή του είναι συνήθως σύντομη.

Ο θάνατος από καρδιά στην αγκαλιά μιας γυναίκας η μια θρόμβωση συμβαίνουν συχνά σ,αυτό το ζώδιο.

Πάντως η τρίτη ηλικία δεν σβήνει τη φλόγα του, έχει τον τρόπο του να ερεθίζεται ερωτικά όπως κι όταν είναι νέος. Βλέπει συχνά πορνογραφικά έργα η καλεί τους φίλους του μαζί με κάποια τυχαία κοπέλα που συνάντα στο δρόμο.