Ζώδιο Σκορπιός Σκορπιός - Άντρας Σκορπιός - Γυναίκα

Μεγάλη διαφορά σεξουαλικών επιδόσεων υπάρχει ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα Σκορπιό. Η γυναίκα Σκορπιός μεταθέτει τη φόρτιση της σε άλλα ενδιαφέροντα, από πολύ νέα, μολονότι κατέχει κι εκείνη τη διαβολική γοητεία, το μοιραίο βλέμμα, τη βραχνή φωνή, που κάνει τους συμμαθητές της στο σχολείο να τρελαίνονται και τους πρώτους νεαρούς που τη συνοδεύουν στο σινεμά να προσπαθούν αμέσως να της βάλουν χέρι κάτω από τα φουστάνια.

Ίσως για τη Σκορπιό αποτελεί αυτοάμυνα το να θεωρεί το σεξ επικίνδυνο, η ίσως είναι κι αυτή σαδομαζοχίστρια που θέλει να βλέπει τους αρσενικούς να υποφέρουν.

Πιο διαδεδομένη στη γυναίκα αυτού του ζωδίου, που πολλές φορές είναι ρωμαλέα και έντονα αρνητική απέναντι στους άντρες, είναι η ομοφυλοφιλία που γίνεται αργότερα συνήθεια και τρόπος ζωής.

Η πρώτη της ερωτική εμπειρία δεν είναι τραυματική γιατί την έχει θελήσει η ίδια. Η Σκορπιός δεν κάνει τίποτα που να μην το θέλει η ίδια, άλλα μπορει να προσθέσει μια ακόμη νότα αντιπάθειας για τον αρσενικό, αν δεν σταθεί στο ύψος του.

Προσπαθεί πάντοτε να χρησιμοποιεί προς όφελος της τη γοητεία που αναδίδει και κάνει πάντα καλά τους λογαριασμούς της ώστε να βρίσκει έναν ερωτικό σύντροφο που να της προσφέρει ο,τι έχει ανάγκη.

Αν βρει πραγματικά το σύντροφο που της ταιριάζει, τότε γίνεται τέλεια, δεν κατέχεται από την επιθυμία που καταδιώκει τον αρσενικό Σκορπιό, αρκείται να μεγαλώσει τα παιδιά της στα οποία μεταφέρει τη δική της λίμπιντο, κάνοντας τα αφοσιωμένα και τρυφερά άλλα και αρκετά καλομαθημένα.

Δεν την προσελκύει η απιστία, η ζήλια της την ωθεί σε συνεχείς σκηνές, επαγρυπνεί πάντοτε για το σύντροφο η το σύζυγο της, του αφαιρεί κάθε ελευθερία.

Η Σκορπιός μπορεί να αποδειχτεί πολύ θερμή γυναίκα αν συναντήσει τον άντρα που θα ξυπνήσει μέσα της τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της. Τότε τον κατασπαράζει και μπορεί να βρει άλλα και να δώσει αισθήσεις άγνωστες. Θαρρείς και ο κόλπος της έχει τη θέρμη των γυναικών της Αφρικής, είναι η πιο ερωτική απ,όλα τα άλλα ζώδια. Δύσκολα την εγκαταλείπει ο άντρας που γνώρισε μαζί της αυτή την πλευρά.

Μπορεί όμως και να αυτοκαταστραφεί, να εξουθενωθεί σ,ένα επάγγελμα καλλιτεχνικό. Αυτό είναι συνήθως η εναλλακτική λύση σε μια σεξουαλική ζωή που δεν την ικανοποιεί.

Λίγες Σκορπιοί μπορούν να ζήσουν τη σεξουαλική τους ζωή ήρεμα και ολοκληρωμένα.

Δεν χρειάζεται να μας το πει ο Φρόιντ, αλλά υπάρχουν γυναίκες αυτού του ζωδίου που δέχονται έναν ορισμένο τύπο εγκράτειας και άλλες που επιζητούν το σεξ πάντα και ως το τέρμα. Σ,αυτόν τον τύπο γυναικάς ανήκει η Σκορπιός, η οποία δύσκολα λαθεύει στην επιλογή του ερωτικού της συντρόφου. Καταφέρνει να διακρίνει τον επιπόλαιο εραστή με την πρώτη ματιά και μερικές φορές αρκείται σ,ένα σύζυγο χωρίς μεγάλα προσόντα άλλα καλό στο κρεβάτι. Γιατί η Σκορπιός απαιτεί καθημερινή επαφή.

Με τα χρόνια ησυχάζει, αφιερώνεται στα παιδιά της, στο σπίτι, τα ταξίδια, τις ευθύνες της δουλειάς. Ξεχνάει τα ερωτικά παιχνίδια, γίνεται μια σεβαστή και αυστηρή κυρία, ενάρετη, και κλείνει έτσι με κοινωνική αναγνώριση τη ζωή της.