Ζώδιο Τοξότης Τοξότης - Άντρας Τοξότης - Γυναίκα

Πρώιμος σε όλα του, ο νεαρός Τοξότης ξυπνάει νωρίς και είναι αμέσως έτοιμος να δεχτεί τη φωνή του σεξ.

Πολύ ελκυστικός, ευχάριστος, διασκεδαστικός, κατακτάει τις γυναίκες με τη γλύκα του. Η ματαιοδοξία του τον ωθεί να κάνει τα κορίτσια να τον ερωτεύονται και κανείς δεν τον ξεπερνά στην ικανότητα να χειρίζεται ακόμη και τις πιο σύνθετες περιπτώσεις.

Έχει συνείδηση πολλών πραγμάτων. Της φυσικής του κατάστασης, της ευφυίας του, του γεγονότος ότι ανήκει σε μια ορισμένη κοινωνική τάξη, και αναζητά το καλύτερο από πολύ νέος.

Η πρώτη του γυναίκα θα είναι πιθανόν κάποια φίλη της μητέρας του, άλλα πάντοτε μια γυναίκα με λεπτούς τρόπους, κομψή, η μια πλούσια κληρονόμος από κείνες που συναντάει σπάνια σήμερα κανείς.

Δύσκολο για ένα Τοξότη να πέσει τόσο χαμηλά που να βρει μια γυναίκα άσκημη.

Οι ανάγκες του είναι πολύ απαιτητικές, είναι καλοφτιαγμένος, ακούραστος, ξέρει να κάνει έρωτα στα όρθια, στο αυτοκίνητο, καθιστός, με οποιοδήποτε τρόπο. Του αρέσουν οι παράξενες στάσεις, δεν απαιτεί οπωσδήποτε σεντόνια. Το κρεβάτι είναι γι,αυτόν το λιγότερο κατάλληλο μέρος. Το χορτάρι στον ήλιο, ένα μπάνιο στη θάλασσα, αποτελούν γι,αυτόν ευκαιρίες που δεν τις χάνει, κυρίως όταν είναι νέος.

Αργότερα γίνεται πιο απαιτητικός, μεγάλος εραστής πάντοτε, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία, θέλει όμως να ζει βολικά, με τα χρόνια παχαίνει, χάνει την ελαστικότητα του.

Αν δεν παντρευτεί νέος από σεξουαλική έλξη για τη σύντροφο του, το κάνει αργότερα με τη γυναίκα που ήξερε να τον περιμένει, να του εξασφαλίσει μια ζωή άνετη.

Είναι πάντα ένας σύζυγος έτοιμος ν,αγκαλιάσει τη γυναίκα του και δεν την παραμελεί ακόμη κι όταν ανάμεσα τους υπάρχει κάποια άλλη η άλλες. Μπορεί να τα βγάλει πέρα με όλες κι έχει μια θαυμαστή σεξουαλική επίδοση.

Παρ όλα αυτά η γυναίκα του Τοξότη δεν είναι ποτέ αληθινά ευτυχισμένη η είναι ευτυχισμένη μόνο για λίγο, μετά τον έρωτα.

Άλλα γενικά υποφέρει από ένα συναισθηματικό κενό, εκείνος δεν είναι διόλου ρομαντικός, έχει φιλοδοξίες που πολύ συχνά αλλάζουν, ενδιαφέρεται για τα ταξίδια, έχει ένα σωρό περιέργειες. Για τις γυναίκες θέλει να ξέρει τα πάντα. Αγαπάει τις εγκάρδιες, ανοιχτές γυναίκες, εκείνες που δεν είναι επιφυλακτικές και απορρίπτει τη γυναίκα-σφίγγα.

Ναι στο σεξ άλλα όχι στο ρομαντισμό, αυτό μετράει για τον Τοξότη, που δεν ερωτεύεται ποτέ, κι είναι ιδιόμορφα μοναχικός.

Με τα χρόνια δεν ηρεμεί άλλα αναζητάει ακόμη τη γυναίκα που μετράει, που μπορεί να τον βοηθήσει επαγγελματικά η κοινωνικά, τη γυναίκα που διαθέτει κάποιο πρόσωπο, ανεξάρτητα από ηλικία.

Μπορεί όμως εξίσου καλά να μεταθέσει τη λίμπιντο του στο καλό φαΐ, το πιοτό, το παιχνίδι και να μετατραπεί σε πλειμποι, κάπως εκτός μόδας.