Ζώδιο Τοξότης Τοξότης - Άντρας Τοξότης - Γυναίκα

Ματαιόδοξη από μικρή. Της αρέσουν εκείνοι που λένε τα σωστά πράγματα στη σωστή στιγμή. Μοντέρνα, προβάλλεται στο σήμερα αν όχι στο αύριο. Το κορίτσι αυτού του ζωδίου δεν ξέρει τι θα πει ταμπού.

Είναι πολύ ανεπιτήδευτη, οι πρώτες ερωτικές της περιέργειες εκδηλώνονται από την παιδική της ηλικία. Αν ζει σε κολέγιο μαζί με άλλα κορίτσια, σίγουρα οι πρώτες εμπειρίες της θα είναι ομοφυλοφιλικές.

Κάτι μπορεί να μείνει πάνω της σαν σημάδι απ,αυτές τις εμπειρίες και μπορεί να τις επαναλάβει σε μεγαλύτερη ηλικία. Έχει πιθανότητες να εξελιχθεί σε ομοφυλόφιλη άλλα πιο συχνά είναι αμφισεξουαλική, μια και η περιέργεια τη σπρώχνει να μην αρνιέται να δοκιμάσει ποτέ τίποτα.

Της αρέσουν τα σπορ, νιώθει ίσως τις πρώτες σεξουαλικές συγκινήσεις πάνω στο άλογο η στη μοτοσικλέτα.

Οποιαδήποτε επαφή της κλειτορίδας της της προκαλεί οργασμό. Είναι μια γυναίκα με εύκολο οργασμό μολονότι δεν της φαίνεται, καθώς έχει έναν αέρα απουσίας και η συμπεριφορά της κρατάει σε απόσταση πολλούς που αν γνώριζαν την πραγματικότητα θα είχαν διαφορετική στάση απέναντι της. Ο γάμος αποτελεί γι,αυτήν οικονομικό και κοινωνικό γεγονός. Μπορεί ακόμη να είναι και πράξη προβολής άλλα και εγκατάλειψης στα χέρια οποίου ξέρει να την κυριαρχεί σωστά.

Πολύ συχνά όμως υποκύπτει σε εξωτερικούς περισπασμούς, οι απιστίες τη συγκινούν, της αρέσουν τα ταξίδια με άλλους άντρες, η παρανομία. Όλα αυτά εξάπτουν τη φαντασία της και η συμπαθητική ανεμελιά που έχει στο να αντιμετωπίζει χωρίς κανένα φόβο μπερδεμένες καταστάσεις κάνει ώστε να μην την ταράζουν ακόμη και οι πιο τραβηγμένες συναντήσεις, καθώς μάλιστα της αρέσει να προκαλεί τους άλλους, να σκανδαλίζει τους αστούς, να αλλάζει προκλητικά εραστές άλλα και συζύγους.

Στην ωριμότητα της η Τοξότης αποκτάει μεγάλη γοητεία γιατί κυριαρχείται από τον Δια. Ο Δίας είναι πλανήτης που κυριαρχεί σ,αυτό το ζώδιο στην ηλικία μεταξύ 30 και 40 η 30 και 50. Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη της ηλικία και για το σεξ επίσης, της γυναίκες ετούτης με το νεανικό πρόσωπο που της αρέσουν οι νέοι.

Όμως καθώς τα χρόνια περνούν η ωριμότητα ξεπερνιέται και την ωραία εποχή του φθινόπωρου διαδέχεται ο χειμώνας. Τότε η Τοξότης γίνεται νευρική, έχει αϋπνίες. Χωρίς ηρεμία μολονότι τυπικά συμπαθητική και φαινομενικά εύθυμη περνάει άσχημα μια περίοδο δίχως σεξ, ερεθίσματα, οργασμούς.

Η δουλειά και τα παιδιά δύσκολα αντικαθιστούν τον αρσενικό, και μόνο οι Τοξότες που έχουν ζήσει ευτυχισμένο γάμο, πράγμα σπάνιο στη σημερινή κοινωνία, μόνο εκείνες ζουν τα γηρατειά του χωρίς νεύρωση.